Tašta nam se meša u brak – Ispovesti
Ispovesti

Tašta nam se meša u brak

Tašta nam se meša u brak… Nakon što je mojoj ženi um.o otac, njena majka je ostala da živi sama i počela da navaljuje da dođemo da živimo s njom. Oduvek sam bio protiv života u zajednici, ali popustim i pristanem jer su obe doživele gubitak, pa da budu zajedno.

Dogovorimo se da se vraćamo u podstanare ako nam se bude mešala u brak, ali otkako smo se preselili, počeo je pakao. Kad je žena radila treću smenu njena majka je došla da leži u krevet sa mnom. Kažem ženi, žena reagovala na to hladno.

Sve nam kontroliše, od toga šta jedemo, šta kupujemo, kad idemo da spavamo, budimo se, pa do toga da li joj pravimo unuče. Pokušavao sam bezbroj puta da razgovaram sa ženom i da joj sve objasnim, svaki dan pričam s njom o tome, ali ona tu ne vidi ništa loše i još krene mene da napada jer ne volim njenu mamu. Ko zna da li ćemo sledeću godinu uopšte doživeti u braku, jer ovo traje.

BONUS:

Seksualni ‘soundtrack’: Dragi frajeri, molim vas budite glasniji u krevetu

Svi žele čuti da su dobri u seksu i mislim da je konačno vrijeme da se složimo oko toga da ne postoji bolji način da se poruka čuje jasno i glasno od doslovnog vikanja. Naime, ovdje sam danas kako bih vam, u ime svih žena, poručila sljedeće: najdraži dečki, pustite svoje glasnice da uživaju s vama.

Da se razumijemo, ne kažem da žene trebaju da ih se drži za ruku i potvrđuje njihov svaki potez kako bi uživale. I ne, ja definitivno ne zagovaram forsirane rečenice poput: “Ide ti super, ljubavi!” Ali molim vas: dovodimo vas do ruba ludila, pa zašto se onda svom silom sve zvukove trudite držati za sebe? Gdje su svi uzdasi, samoglasnici i suglasnici? Gdje je onaj neodoljivi “ahhhhhh” trenutak prije orgazma?

Možda i ne bih spominjala ovaj problem kad ne bi bio toliko rasprostranjen. Ali je. Štoviše, čak 85 posto žena voljelo bi kad bi njihovi partneri bili vokalniji za vrijeme seksa, a njih 62 posto žale se na to kako se seksualni “soundtrack” uglavnom sastoji od njihovih solo izvedbi.

Ako vam je potreban dodatni poticaj za zagrijavanje glasnica, znajte da s glasanjem u krevetu gotovo uopće ne možete pogriješiti. Naime, istraživanja pokazuju kako se žene i muškarci brže i više uzbuđuju gledanjem XXX videa sa zvukom od gledanja eksplicitnog sadržaja u obliku fotografija, potvrđuje Candice Smith, suosnivačica stranice KinkKit.

Osim toga, seksi razgovori ispuštaju endorfine u mozak, pružajući vam “prirodan opijat” tijekom seksa, objašnjava Madison Eubanks, klinička psihijatrica i bračna savjetnica za EndThrive.

Iskreno, bacimo li pogled na druge živuće vrste, nije teško primijetiti kako veliki broj njih postoji upravo zbog svojih poziva i rituala za parenje. Naposljetku, i mi smo životinje i voljeli bi *čuti* kad nam se partner tjera.

Osim toga, usudim li se uopće predložiti korištenje riječi? Pokušajte s rečenicom: “Ti si nešto najseksi što sam ikad vidio” ili “Nikad te nisam želio više nego sad”. Zapravo, uopće nismo izbirljive – zadovoljile bi se i s jednostavnim: “Da!” Samo nek je iskreno.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt