Bojim se da će brat saznati moju tajnu – Page 7 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

A, onda je započeo period ludačkog, svemirskog seksa. Viđali smo se svakog dana, na njenu inicijativu sam pronašao stan i iznajmio ga samo za nas. Našao sam i diskretnu ženu koja ga je održavala i čistila.

Jurili smo u u taj stan u razne delove dana i bacali se jedno na drugo. Nikad joj nije bilo dosta i mogla je da me rastrgne, ali je uvek izlazila zadovoljna i pozivala me da se što pre vidimo ponovo. Odgovarao sam na njene pozive ustrpetao, zaljubljen i lud.

Posle mesec dana više uopšte nisam razmišljao o tome da treba da se krijem, nije me pekla savest. Pod mojoj rukom se preobrazila u pravu, fenomenalnu ženu, koja je skretala pažnju na sebe, gde god da se pojavi. Bio sam presrećan što sam joj priuštio tu transformaciju.

Nije dopuštala da ogreznemo u rutinu, istraživala je i terala me da se i sam trudim i više nego što sam se nadao. Naša jedina tema je bio seks, i samo seks. Mogla je o tome da priča sve vreme.

Primala me je na sve načine, u sve otvore, uvek spremna. Za mene. Bio sam uvek spreman za nju. Velik i čvrst.

Prolazili su meseci, proleteli su u mom životu meseci opsednutosti, u kojima nisam umeo da pogledam i u šta drugo, osim u nju. Da razmišljam i čemu, i o kome drugo.

Čak i vikendom, viđali smo se stalno. Svakodnevno. Slala mi je lascivne poruke, pričala mi kako onaniše dok me čeka, i noću kad je sama. Kupio sam joj nove igračke, da joj olakšam. Njen seksualni apetit je morao da se zadovolji.

Trudio sam se i dobijao neponovljvo i nedohvatljivo.

I, šta se desilo na kraju? Šta bi moglo da se desi?

Kako je počelo, ovo naše se isto tako naglo i završilo.

Kao i obično, našli smo se u onom stanu. Jebao sam je, oboje smo uživali.

Onda me je ona obavestila da se malo umorila i da joj dosta ovog. Da mora dalje.

Shvatio sam.

Iako mi se srce cepalo, a telo raspadalo, pustio sam je da ode dalje, drugim muškarcima.

izvor: info-magazine.site

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt