Bojim se da će brat saznati moju tajnu – Page 5 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

Namestio sam ga na njen otvor, bila je neočekivano vlažna, i očekivano tesna. Polako sam klizio u nju, pomagala je pokretima gore i dole. Kad me je celog smestila u sebe, opustila se u mom krilu i počela sa kružnim pokretima, koje ni jedna žena ne mora da uči.

Mešala je oko mog kurca, čvrsto me grleći i ljubeći. Dohvatio sam je za guzove i navlačio na sebe, isticao njene pokrete karlicom. Ali još i više od toga, palile su me njene sise, stisnute uz moje grudi.

Stezao sam joj guzu, povlačio dlanove po butinama. Reagovala je na svaki moj pokret stenjanjem i odobravanjem, ne vadeći jezik iz mojih usta.

Zastala je samo za čas, dirljivo me obaveštavajući da mogu slobodno da svršim u nju, jer je ugradila spiralu onog dana kad je postala punoletna.

Izvukao sam se od njenog čvrstog zagrljaja i ljubio joj vrat, grizao bradu, naginjao da bih dohvatio bradavice, koje su poskakivale na mom jeziku.

Lagano je počela da se trese kad sam jednu usisao duboko, uvlačeći u sebe i meso oko nje. Zatim jače, kad sam ubrzao njeno kruženje oko kurca.
Izvila je glavu unazad, šibajući me kosom po butinama.

– To, to, to, ponavljala je.

Odjednom je počela da se nekontrolisano trese. Svršavala je u grčevima, ubrzavajući do ludila pokrete karlicom, nabijajujći se najdublje dokle sam mogao da doprem.

Više nisam mogao da je obuzdam, niti da zaustavim sopstveni orgazam. Propeo sam se, nabio još taj dragoceni milimetar i počeo da se izlivam, glasno uzvikujući.

A, tad je, još uvek u grču orgazma, počela da se smeje. Ne prestajući da meša kukovima, i dalje svršavajući, smejala se sve glasnije, sve zadovoljnije i glasnije.
To je i moj orgazam produžilo, podižući me iznad svih očekivanja.

Spustila se naglo, opuštajući sve mišiće, u moj zagrljaj. Ošinula me je kosom, padajući mi na rame. Još uvek u njoj, opuštao sam i sam, grleći je i milujući po glavi i leđima.. .

Znao sam da je mogu držati pod kontrolom samo tako što ću glumiti ravnodušnost i izbegavajući većinu njenih poziva da ostanemo nasamo. Uostalom, bojao sam se, iako sam to želeo više nego išta. Stvari su odmakle daleko, otele se kontroli i nisam mogao da predvidim kako će se sve ovo završiti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt