Bojim se da će brat saznati moju tajnu – Page 4 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

Izbegavao sam njen pogled.

Kad se ponudila da mi pomogne da obavim tu nabavku, panično sam pokušao da je izbegnem, ali bila je toliko uporna da bi bilo sumnjivo da sam i dalje insistirao da ostane.

Čim smo ušli u auto, počeo sam sa pridikom. Oštro sam pokušao da joj skrenem pažnju na okolnosti, pre svega na starosnu razliku. Nije me slušala. Čim smo se odmakli na bezbedno rastojanje, položila je obe ruke u moje krilo.

– Ne, ne i ne, viknuo sam, odgurujući je.
– Ali, zašto, kad Vam se sviđam? I pokazala sam da nisam mala beba. Zar Vam nije bilo lepo sa mnom?
– Nije to pitanje, govorio sam gušajući se s njom. Nisam ja za tebe. Nađi sebi nekog mlađeg, nekog svog vršnjaka.
– Ma, koji će mi oni? Oni nemaju pojma. Ne želim da ih učim, neka nađu neku babu da ih nauči. Ja volim samo starije, ozbiljne muškarce, kao što ste Vi.

Već je uspela da mi jednom rukom obuhvati jaja, istina preko pantalona, ali drugom je već opasno pretila da će otvoriti i šlic.

Vozio sam veoma lagano, plašeći se da ne izazovem nezgodu. Pored puta nije bilo zgodnog mesta da stanem i obračunam se s njom. Ona se nije obazirala ni na vožnju, ni na put. Uspevala je da osvoji teritoriju koju je želela. Otvorila mi je šlic.

Tad sam sasvim odustao. Začas je obema rukama bila među mojim nogama. Držeći me jednom rukom za jaja, nagnula se i usisala me. Dok sam polako rastao u njenim ustima, drugom rukom je raskopčavala dugmad na svojoj košulji. Pustila je da joj sise ispadnu i pružio sam ruku prema njoj.

Kad sam je obuhvatio, stresli smo se oboje od tog dodira. Velika, čvrsta dojka, koju nisam mogao celu da obuhvatim, sa izraženom bradavicom. Mesio sam je, pa premestio ruku na drugu.

Stenjala je, ne ispuštajući me iz usta.

Već je svlačila i gaćice. Gledao sam put, proveravajući gde bih mogao da skrenem i zaustavim auto. Konačno se pojavio zemljani, bočni puteljak, koji je vodio prema nekoliko stabala, pedesetak metara udaljenih od glavnog puta.

Skrenuo sam, ona me nije ispustila iz usta sve dok se nismo zaustavili u tom, teško je reći šumarku.

Čim sam stao, podigla je glavu iz mog krila i zakoračila iz gaćica, prebacila jednu nogu preko mene, zagrlila me obema rukama i počela da ljubi. Svukao sam pantalone i gaćice do članaka i, pošto me je već zajahala, samo se spustila na moj čvrsti ud.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt