Bojim se da će brat saznati moju tajnu – Page 3 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

– Nemoj, nemoj, molim te, nesigurno sam pokušao, ali nije se obazirala.

Ili me uopšte nije ni čula.

Spustio sam ruke na njenu glavu, lagano joj mrsio kosu, koja je bila rasuta po celom mom krilu. Nisam se obazirao na to što stojimo gotovo na putu, da pored nas prolaze automobili i lako mogu da nas vide. Ni na to da ne znam šta ću uraditi kad me dovede do orgazma, koji se nezaustavljivo bližio, iako u njenim pokretima nije bilo one rutine, koja se stiče iskustvom.

Potpuno bez reči, zavalio sam se u sedište, namestio najudobnije što sam mogao i prepustio joj se.

Kad sam bio blizu, pokušao sam da je povučem i smaknem sa uda koji je pulsirao, ali nije dopustila. Čvrsto me je stegnula usnama.

– Znam, znam, nekako je promumlala, stežući me oko glavića. Ne brinite, sve ću ja to.. .

Njene reči su se izgubile u silovitoj ejakulaciji. Krenuo sam da joj punim usta, čvrsto joj obuhvatajući glavu obema rukama. Na trenutak je izgledalo da se zagrcnula, a onda je nastavila da me sisa i isisava, dovodeći me do ludila.

Činilo mi se da toliko sperme nisam izbacio odjednom već godinama. I pomalo me je bilo i sramota, kao da sam klinac, mislio sam sve vreme.

Polako sam se smirio u njenim ustima, polizala je svaku kap, pa je podigla glavu, značajno me pogledala i smestila nazad u gaće. Nespretno je pokušala i da mi zakopča šlic.

– Ukusan je, baš mi se sviđa, obliznula se, gledajući me dečjim pogledom.

Zatim se ispružila preko mog sedišta, snažno zagrlila obema rukama i spustila usne na moje. Čim sam otvorio usta na poljubac, prodrla je jezikom.

Njene grudi na mojima, butine na krilu i taj poljubac, trajali su svega nekoliko sekundi, ali su ostavili mnogo dugotrajniji trag.

– Požurite, rekla je, odmičući se, zadovoljna, moji će se zabrinuti.

Brzo sam sredio pantalone i pokrenuo auto, ne gledajući je, obuzet stidom.

Bučno, ističući taj gest, škljocnula je pojasom, vezujući se.

– Sad mogu i da se vežem.. .

Bilo mi je jasno da se neće završiti na tome. Verujem da je sve vreme vrebala priliku da ostanemo nasamo, ali nisam joj pomagao. Trudio sam se upravo suprotno, nadajući se da će se sve završiti na onoj epizodi. Prodorno i značajno me je pogledavala u svim situacijama u kojima smo bili u grupi, ali nisam se obazirao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt