Bojim se da će brat saznati moju tajnu – Ispovesti
Ispovesti

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

Ja i moja snajka smo se kod mog dede u kući na jednoj proslavi. Izašao sam napolje da ispušim cigaretu, izašla je i ona. Počeli smo da šetamo po imanju i pričamo. Tada mi je rekla da ona i moj brat već dve godine spavaju u odvojenim sobama i da vode odvojene živote.

Žalila se kako on radije provodi vreme u kafani nego sa njom, a onda je počela da plače. Nikako nisam mogao da je smirim. Kako se moj brat napio na proslavi, ponudio sam se da je odvezem kući pošto je bila veoma uznemirena.

Seli smo u kola i na putu do kuće se sve odigravalo veoma brzo. Sledeće čega se sećam jeste da smo bili u njihovom stanu. Nastavili smo da se viđamo i nakon toga“, i da njegov brat, naravno, ne zna ništa o ovome.


BONUS ISPOVEST:

MLADA I JEDRA! Probao sam da je UKROTIM MOJOM BATINOM!

 

Gledala me je onim njenim velikim, crnim očima, široko raširenim. Beonjače su joj sijale, kao farovi. Prosto su me gutale i usisavale. Široko se osmehivala i pokazivala svoje bele, mlade zube.

Mislila je, verujem, da zrači seksepilom i da me neodoljivo privlači. Nije se trudila da govorom tela pokaže i svoju želju. Nemarno sam je pozvao da uđe u kola, okrećući se od nje i sedajući u svoje sedište.

– Hajde, upadaj, odbaciću te do roditelja. Kasno je, moram da požurim i spremim se za onu večeru.

Uskočila je na suvozačevo sedište i dalje me obasjavajući onim prodornim pogledom. Kao da je htela da me usisa, ponovo sam pomislio, dok sam okretao ključ i pokretao auto.

– Zar Vam se zaista nimalo ne sviđam, odjednom je smogla snage da progovori o temi koja je očigledno opsedala ovih dana koje je provodila u mojoj neposrednoj blizini.

– O, da, veoma mi se sviđaš, ali ne na taj način o kome ti verovatno misliš, rekao sam smejući se i gledajući samo u put ispred nas.

Nemirno se nameštala u sedištu, pokušavala da prebaci nogu preko noge, da me izazove. Tiho sam se smejuljio, u sebi bio nekako zadovoljan što još uvek delujem i na tako mlade devojke kao pravi muškarac.

– Veži se, rekao sam kratko.

Mogao sam da osetim kako je pogodilo to, očinsko, od čega je želela da pobegne po svaku cenu. Vređalo ju je što i dalje o njoj mislim kao o devojčici, iako je već nekoliko meseci punoletna.

– Nemam nameru da se vezujem, ljutito je odvratila i besno mi okrenula leđa.

– Onda je nemam nameru da te vozim, rekao sam, skrećući naglo na mali ispust, dok su bočni točkovi škripali preko šljunka, a auto poskakivao preko ivičnjaka.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt