Moj stariji brat se oženio – Ispovesti
Ispovesti

Moj stariji brat se oženio

Moj stariji brat se oženio. Supruga mu je bila veoma lijepa. Bila je uvek vesela i srecna i unosila vedrinu u porodicu i nikom nije smetalo njen stil o nacin oblacenja jer su je svi voleli i pazili. Posto sam bio mladji i mogu reci da mi je njeno prisustvo godilo uvek sam bio u njenoj blizini a cak slusao ispred njihovih vrata nocu.

Jedno vece kada sam se vracao iz grada obidjem iza kuce i stanem ispod njihovog prozora da oslusnem. Čujem glasove i malo podignem spoljasnje roletne. Ona je lezala na lezaju a on je slikao telefonom. Nije mi bilo to jasno. Par dana sam opet vireo kroz prozor i sve to posmatrao. Jedan dan kada nisu bili tu usao sam u njihovu sobu i otvorio lap top i usao u folder. Bili su to snimci sa nekim covekom kako pricaju sve i svasta a u drugi folder su bili snimci Sve sam to prebacio kod sebe u telefon i 100 puta gledao.

Posle toga se desavalo da ona ode kod rodjaka..i na par dana da je nema sto sam predpostavio da je kod tog coveka. ali sve u svemu ja sam uzivao i cutao. ona je predivna osoba

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt