“U srednoj školi sam lažno optužen za silovanje” – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“U srednoj školi sam lažno optužen za silovanje”

– Zar nisi rekla da nećeš uživati? – rekao sam.

– I ne uživam! – otresla se.

Spustio sam se i počeo da joj ližem klit. Uvijala se i povremeno tresla. Gurao sam jezik što sam dublje mogao. Znao sam da želi da vrišti od užitka.

– Je li sad uživaš? – prekinuo sam na trenutak.

– Mmmm… Ne… – jedva je ispustila.

Gurnuo sam prste i počeo je obrađivati na taj način. Približio sam joj se. Ona je stavila ruke na moja leđa i grebala me kao luda.

– A sada? – došapnuo sam joj.

Nije mi odgovorila. Izvukao sam prste i svukao farmerke do kraja. Već je bio dignut. Ona je podigla glavu s jastuka i pogledala ga. Otvorila je usta i pokušala nešto da kaže.

– On je… – na kraju je ispustila.- Ogroman, neodoljiv, neverovatan!

– Jel’ trebam da nastavim? – rekao sam pre nje.

Ugrizla se za usnu i kleknula pred mene. Prvo ga je malo drkala, a onda ga je strpala u usta. Pažljivo je oblizala svaki milimetar, a ni muda nisu ostala zapostavljena. Na kraju je jezikom dražila rupicu na glaviću. Gurnula me na kauč i sela na mene. Stavila ga je u mene i nabijala se. Menjala je ritam. Uvijala se, skakala. Dok se njeni sokovi nisu počeli slivati niz moj kurac.

– Sada je savršeno za malo analnog – rekao sam prebacujući je.

– Ne, da se nisi usudio, tu sam još devica i to čuvam za brak! – izdrala se.

Nisam je slušao. Uhvatio sam joj ruke iza leđa i ostala je nemoćna.

– Nee, neeeee! – vikala je.

Ušao sam, a ona je vrisnula od bola. Imala je božansko dupe. Prvo sam polako ulazio, a onda sve brže. Ona je plakala. Pustio sam joj ruke i prstima joj opet masirao pičku. Kada sam osetio da ću svršit, izašao sam. Petra me hladnokrvno gledala.

– Gde želiš da svrši? – upitala je.

Nisam ništa rekao, samo sam joj ga gurnuo u usta. Ona ga je lizala. Kada sam svršavao pohotno je polizala svaku kapljicu sperme. Legao sam do nje. Ona mi je prvo opalila šamar, a onda se spustila do mene. Godinu dana kasnije smo se venčali. Istina je da voli jebačinu na neuobičajenim mestima, ali o tom drugom prilikom…

Izvor: ispovesti.com

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt