“U srednoj školi sam lažno optužen za silovanje” – Ispovesti
Ispovesti

“U srednoj školi sam lažno optužen za silovanje”

Još odavno sam izgubio poverenje u žene…u srednjoj školi me devojka optužila za silovanje, iako nikada ni seks nismo imali, to mi je uništilo reputaciju i ljudi me i dan danas popreko gledaju zbog toga…

Varale su me bezbroj puta, čak i one “normalne” devojke sa kojima te upoznaju prijatelji i garantuju za njih, jedna mi je čak pričala da je nevina dok se paralelno heftala sa nekim starijim likom…jedinu nadu u žene su mi davale mlađa sestra i majka, mislio sam da ako postoje njih dve i poštene su, ima i drugih…

Međutim, sestra je odrasla u prelepu devojku i sad to koristi…uprkos mom večitom uticaju na nju, od dečaka gleda samo korist pošto je mnogi jure, sada je u vezi sa likom iz mlade fudbalske reprezentacije, jer veruje da će uspeti u fudbalu pa da ce biti devojka/žena milionera, postaje sponzoruša…

A što se mame tiče, pa nedavno smo saznali da sestra ustvari nije tatina ćerka, već nekog drugog čoveka, sa kojim ga je mama varala dok je bio u bolnici…toliko o tome.


BONUS ISPOVEST:

UNIŠTIO JE MOĆNOM BATINOM! Uvijala se i gubila u strasti!

 

Bio je dan kao i svaki drugi. Posao, pauza za ručak, posao, kafa, jebanje neke drolje s posla u ostavi kancelarije, kuća, izlazak, spavanje. Drolja se zvala Veronika, ništa ozbiljno. Mislila je ako spava sa direktorom da će dobiti unapređenje. Ma ko zna koji su njeni razlozi bili, ja sam joj svakodnevno kurac turao u pičku zato što sam raskinuo sa devojkom. Ženskom koja je zapravo nešto značila. Ali, da se vratim na priču, tako je osvanuo petak. Živeo sam u penthausu u centru grada.

Obučen u odelo, obrijan, sednem u svoj “rendž rover” i odvezem se pre posla na kafu s prijateljem. Stari ortak iz srednje škole. Pričamo tako o svemu i o ženskama iz srednje… Koju je koji imao ili koju smo obojica imali.

– E, znaš da se Petra vratila u grad, bila je nešto u Americi studirala i otišla u Afriku da volontira, pa se sada vratila malo kući. E ona mi je bila jebozovna, onako simpatična, misteriozna, najbolje dupe generacije!

– Mislim da su svi nju hteli da jebu, a samo se njih par uspelo popeti na tu planinu – rekao sam pripaljujući cigaretu.

– Njeni prave sutra ručak u vinogradu, biće bar stotinak ljudi. Mogli bi samo da se pojave pa šta bude – predložio je on.

– Daj čoveče, nisam to radio godinama, a i sada obavim jedan poziv i unutra smo – rekao sam kroz smeh uzimajući mobilni.

Nazvao sam njenog brata, pre smo košarku igrali zajedno, malo nevine manipulacije i bili smo u 5 minuta i 37 sekundi na popisu gostiju. Otišao sam na posao. Nisam Petru video 7 godina. Bila je nedostižna. Sećam se da je imale manje grudi, inteligentna, prelep osmeh, telo da poludiš. Kad bolje razmislim bio sam pubertetlija, svako telo mi je bilo da poludim. Razmišljao sam kako bi bilo da je kresnem u jednom od onih vinskih podruma. Čuo sam da ona to voli na čudnim mestima, ali naravno puno je mitova bilo vezano uz nju. Digao mi se pa sam pozvao Veroniku, ona ga je malo drkala pa je na kraju zadigla svoju crnu suknju i nabila se. Nije htela da puši, a kakav bih ja to šef bio da je seksualno zlostavljam?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt