“Muž me skroz zapostavio” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž me skroz zapostavio”

Imam bračnog druga, on nema vremena zbog posla. Počela sam da se dopisujem sa jednim covekom vec 2.5 godine. Za to vreme se nikako nismo videli uzivo jer zivimo u razlicitim drzavama ali se dopisujemo skoro svakodnevno.

Moglo bi se reci da je to preraslo u neku vrstu veze na daljinu iako smo svesni da sa nama ne moze biti nista bas zbog te udaljenosti (a ni on ni ja ne planiramo da se selimo).

Pricali smo naravno i o zelji da budemo inti.mni kad se vidimo, ja njega nateram da mi pošalje onu stvar i tako je sve počelo. Ja, posto sam već 3 godine bez odno.sa odlučim da nabavim vi.rator i njemu kažem za to.

Kroz priču o tome smo nekako došli i do video poziva gde sam mu dozvolila da me gleda. U početku sam osećala sram i nelagodu ali posle me je to toliko na..lilo da ne mogu opisati, a i njega. Da mi je neko pričao, rekla bih da nikad ne bih pristala na tako nešto ali sada mi je drago što jesam jer sam primetila da se u meni ponovo budi žena koja je zbog muža i braka prestala da voli sebe i da se oseća poželjno.

BONUS ISPOVEST:

MOJA SE*SI DOKTORKA: Nabijao sam joj sve dublje i dublje dok je stenjala u ekstazi

Imam 41 godinu i prije dvije godine sam se razveo. Supruga je, naravno, dobila klince, usprkos tome što ju je njena rođena majka uhvatila raširenih nogu i sa mladim susedom između njih. Normalno, kad je to trebalo potvrditi na sudu u brakorazvodnoj parnici, moja predraga tašta je to povukla i sad moja bivša sa svojim mladim jebačem živi kod svoje mame i sa klincima.

I tako ja sad vikendima vidim svoje dve srećice, a brinem se uglavnom o svojim starcima. Jedan dan sam vozio ćaleta kod doktora, pardon, doktorice, te sam upoznao i Mariju. Ona je bila porodični lekar mojih starci, a bila je prezgodna. Imala je dugu valovitu kosu boje meda, sivozelene oči, te sexy telo, sa malo povećom guzom. Bila je stvarno zgodna, ali mi je svejedno rekla da pričekam napolju, i ako bih ja najradije ostao unutra. Nakon petnesatak minuta je izašao stari, a ona me pozvala unutra.

PROČITAJTE JOŠ: OBE SAM IH ZADOVOLJIO: Oblizale su ga kao sladoled

– Sedite Nikola.. -rekla je ugodnim glasom, a kad sam seo nastavila je – Ovako.. trebalo bi da malo pripaziš na oca, pošto sam primetila da je počeo da zaboravlja, pa da ne zaboravi da popije lekove..

– Nema problema, samo što ja sam prepodne na poslu, pa neću moći pripaziti na njega. -rekao sam mirno.

– Aha.. pa dobro, možeš mu dati lekove pre nego ideš na posao, pa opet uveče.. -nekako je prešla na ti, pa sam i ja nastavio u tom tonu.

– To mi je u redu, a šta da tebe nazovem kad nešto zatreba? -malo se lecnula kad je shvatila da sam joj se obratio sa ‘ti’, ali nije ništa rekla, već mi je napisala svoj broj , te upisala moj broj u karton kao kontakt u slučaju nečega.

Zatim sam otišao sa ćaletom i narednih nekoliko dana je bilo sve OK. Nakon par dana, negde oko 17 sati dobio sam poziv na mob, a kako sam vidio bila je to Marija. Javio sam se i nakon par minuta ugodnog razgovora pozavala me je na piće. Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio. I u subotu sam došao u kafić. Čekao sam skoro pola sata kad se pojavila. Oko nje se širio miomirisni oblak sveže oprane kose, nekog parfema s mošusom i čiste energije. Lepršava suknja je naglašavala njenu figuru i dosta muških je pogledalo za njom dok je sa širokim osmehom prilazila mom stolu. Odmah sam u ordinaciji procenio da je mlađa od mene desetak godina, a to se ispostavilo kao tačno kasnije. Razgovarali smo dugo preskakavši sa teme na temu, a video sam da je upoznata i sa mojim razvodom, zahvaljujući mojoj mami. Nekoliko puta su nam se ruke slučajno dotakle, a i noge ispod stola su par puta bile jedna uz drugu. Nakon dobra tri sata je rekla da idemo na drugo mesto. Pristao sam i platio račun. Ona se nasmešila i rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt