“Prodala sam svoj ponos” – Ispovesti
Ispovesti

“Prodala sam svoj ponos”

Imam 20 godina i završila sam srednju medicinsku školu. Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka, odlazim na adrese mušterija po njihovom pozivu. Obično su to starije osobe, ali zna biti i mlađih. Danas sam dobila poziv i kada sam se pojavila dočekao me muškarac srednjih godina… 35- 40, nije bio stariji.

Otišli smo do sobe i krenula sam raditi svoj posao, masirala sam. Međutim, par trenutaka kasnije, rekao je da je spreman da mi da bonusa 100 eura da se… ONO blam me i reći. Odbila sam ga, krenula da pakujem stvari, a on mi je tada prišao i u rukama držao 500 eura. Bila sam zbunjena, LJUBIČASTA što bi mnogi rekli, moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo, ni sama ne znam kako, ali pružila sam ruku da ih uzmem, a on je tada povukao novac koji mi je pružao i rekao: ” Za 500 može, a za 100 ne može.

Djevojko nijedna ne vrijedi 500… ali za 100 moja vrata su ti uvijek otvorena…” Nakon toga sam se osjećala loše iako zapravo ništa nisam loše uradila, nekako se osjećam prljavo… Danas sam pružila ruku na 500… ko zna možda sutra pružim i na 50.

BONUS ISPOVEST:

Oteo mi se uzdah, maca mi je uska a on je naglo širio. Nabijala sam se odozdo, a on zakucavao odozgo!

 

Imam 35 godina, udata, majka jedne devojčice, srednjeg rasta, grudi četvorka, široki kukovi , pune usne i crvena kosa do ramena. Mužu sam dosadila ili ko zna šta, uglavnom seks imamo u desetak dana, i nije vredan spomena. A ja tek u ovim tridesetim postala nezasita, tako reći, ne bi se skidala sa kurca.

sve je to bio “normalan ” seks. Muškarci (za tri godine njih 4) bili su nežni, trudili su se da mi ugode, mazili me, ali to nije ono što sam ja želela.

Upoznala sam nekog tipa, tražio je da izađemo na piće, nisam bila za nešto drugo jer sam već imala vezu s drugim. Ali samo na piće, pristala sam.

U kafiću čekao me je jedan dvometraš, lepo građen, privlačnog lica. U toku razgovora nagovarao me na seks, koji sam odbila. Ali već sutra sam se predomislila, zanimalo me kako se ponaša u krevetu, kako jebe.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE BILA PRAVA KUBANSKA CICA: Ubacio sam joj svoj žarač u vlažno međunožje! Jecala je od užitka!

Dogovorili smo se za susret predveče. Otišli smo njegovim autom do motela. Bila sam nervozna, a ni on nije bio bolji.

A ona glatka i mokra željno je očekivala njegov jezik. Ah, kako je lepo osetiti topao i vlažan jezik na samom ulazu. Lizao me je čitavom dužinom, a zatim gurao jezik u rupicu, čas jezik, čas prste. A onda se naglo digao i rekao:

– Došao sam da jebem – nabijajući mi kurac do jaja. Oteo mi se uzdah, pica mi je uska a on je naglo širio. Nabijala sam se odozdo, a on zakucavao odozgo. Trudio se da ne svrši brzo, ali nije uspeo, još par trzaja kukovima i napunio mi je picu, toliko da je curilo pored kurca.

Obožavam osećaj kad sam napunjena.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt