Gledao me i smijao se – Ispovesti
Ispovesti

Gledao me i smijao se

Neki dan predveče se vracam iz trgovine i bas je bilo vruce, i tako ja hodam idem kuci,a nasuprot mene ide jedan momak, brzo sam ga pogledala i pravila sam se onda ga gledam nesto na telefonu jer znam da bi se pocela smijati ali dovoljno sam vidjela da sam primjetila da je presladak bio.

Prošao je pored mene, htjela sam da se okrenem ali sam onda cula da je nesto rekao, ja sva sretna okrenem se a on ide prema meni, ja sva Happy dok nije ispruzio ruku i drzao je zenske ulozke i rekao ovo ti je ispalo iz kese.

Jooj koji blam ali se barem nasmijao i danas sam ga opet vidjela stojao je malo dalje od mene, cekao je bus s nekim kolegom.,gledao me je i smijao se,a prije nego sam ja morala dalje Ici jer sam stojala na semaforu i vec se jednom bilo zeleno upalilo tako da nisam mogla jos da stojim ,namignuo mi je..hehe..woow sad razmisljam o njemu i ne mogu da prestanem da se smijem.

BONUS ISPOVEST:

ODSADA ĆEŠ BITI POSLUŠNA: Želim da mi služiš u najlonkama! DOK OVO PRIČAM, MASIRAM JOJ STOPALA…

 

Anđela je sela do Dekija… kao a ja pomazila po vratu ovlaš rukom…. kazala im je da joj donesem vino I da donesem još jedno pivo Dekiju….

Deki čula sam da ste imali dobar seks jutros, Tamara mi se pohvalila reče Anđela…. ja sam to sve slušao dok sam otišao njoj po vino….

jest, bas je bilo dobro, pola sata seksa pre posla baš mi je dobro došlo… I super što si nas noĆas pozvala… Roki me zvao, kaže imamo iznenađenje, mada Tamara je znala… nisam znao da je Anin dečko ovakav… jbg… čuo sam I da mu je mali… pa takvi tipovi I treba da sluze hahahhaahhha glasno se smejao

A da.. pa primetila sam stalno da je buljio u moje noge, pogotovo u stopala… stalno se muvao oko moje obuče, zatim primećivala sam mu erekciju kada dođem u najlonkama… ali kad sam ga uhvatila da mi njuši štikle I da drka sve mi je bilo jasno.. mislim znala sam da je papučar I Anin potrčko… ali Ana je malo zatvorena za tu priču jbg pa nisam navaljivala…. ali ovde sam ga uhvatila na delu… I odmah javila Tamari jer I Tamara je sumnjala da je jednom izdrkao u njene patike… ( stvarno se to desilo ali sam ih očistio… kako li je provalila joj)

da da rece Tamara…. videla sam da su umazane kad sam dosla kuci I da su sluzave… ali sam tek skapirala kada sam vidjela jednom na njihovom kompu neke foot fetish klipove.. izgleda da majmun nije zatvorio bio prozorčić na googlu… zatim mi je par puta nestalo najlonki posle večere na kojoj su bili kod mene.. ali nisam mogla pitati Anu da ne pomisli da sam ja luda.. sad su mi se sklopile kockice… I najebao je idiot napaceni…. hahahahahahaha
doneo sam vino I pravio se da nisam čuo ništa… svo troje su pušili cigarete….

jao pa imam samo dve piksle koje su kod Vas… a kad se ovakva Gospoda skupe svako mora imati svoju pikslu zar ne Deki ? rece Anđela I pogleda ga perverzno da naravno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt