Odsutan sam od kuće – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Odsutan sam od kuće

Lepo su me primili popili smo piće sedeli smo u bašti oni su bili u ogrtačima ispid goli. To me n**+o. Prilično su bili zgodni videlo se ispod njih pica u žene i u njega k**c. Ja sam prema njemu širilla da me gleda. Počeli smo se gledati oni su rekli da pređemo u paviljon . Tu je bio ogroman krevet.

Oboje su me počeli grliti svukli su ogrtače a i ja haljinu. Počeli su da me grle ljube mmmmh ja njih takođe. On mi lizao sise ona mi milovala guzu. Uhhh sva sam se prepustila legli smo na krevet. legla između njih .

P**a mi sva natekla vlažna onda je ona njemu počela da puši a meni gurala u pičku prste. Nakon toga on je lego i ona mi reče da ga zajašem lagano. P**a mi je bila preuska za njegov k**c 18cm kad sam bila na njemu ona ga namestila u moju p**u. Lagano je nabijao iako ceo nije mogao ući.

Dok sam ga jahala ona me dodirivala oblizivala mu k**c moju p**u onda ja poče stenjati svršavati. Sve jače i jače počeo da me nabija odozdo i opet sam vrisnula od svršavanja.

Posle smo se zamenili pa je ona na njega zajašila svom snagom vrištala skakala po njemu prava nimfa. I tako smo se nas dve dugo jebavale s njim . bio je baš neumoran. menjale smo se na njegovom vrelom tvrdom kurcu.

Onda smo se obe naguzile pa nas je razvaljivao zguza i konačno je i on počeo svršavati po našim guzama. Baš me izjebo jer to sam i htela te godine većeg kurca i starijeg muškog .

I te godine smo se sretali na plažama naveče sam išla na jebačinu . Nemogu vam opisati kako mi je bili predivno. Svake godine idem na leto kod teke i uvek nađem sebi kurca. Do sledeće priče ljubi vas Tina.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt