Odsutan sam od kuće – Ispovesti
Ispovesti

Odsutan sam od kuće

Vozač sam kamiona i radim po cijeloj evropi. Posao koji čovjeka odvaja i po 15-20 dana od kuće, supruge, porodice i nikada se ne zna kada se vraćam kući.

Tako sam ljetos se iznenada vratio kući i zatekao mog kuma kako u gaćicama sjedi u kuhinji i večera dok ga moja supruga u providnoj spavaćici služi i igra oko njega.

Poludio sam totalno.

BONUS ISPOVEST:

VRISNULA SAM OD ZADOVOLJSTVA: Sve mi je jače nabijao svoju alatku!

 

Ja sam Tina imam 21g. Iz Užica. Dete sam razvedenih roditelja. Prirodna sam devojka. Osobenjačkih sklonosti. Volim prirodu, seks, nudizam, jebem se od 18-te godine, ne sa svakim već sa odabranim.

Ispričaću vam jednu od mojih seks avanutura. Kao i svake godine budem u Ulcinju kod tetke boravim po mesec dana. Tad sam imala 18g. to popodne sam odlazila na plažu. Ovaj put na nudističku. Želela sam baš među masu golih nudista otići gde dolazi svi uzrasti. Taj dan je bilo puno nudista svi goli srećni, opušteni.

Tražeći mesto u hladu sam se smestila blizu neke porodice sa decom. Lepo mesto pod borovima. Skinula sam haljinu i gačice. Gola legla čitala knjigu.

Nakon par minuta ušla sam u vodu plivala uživala bilo prekrasno. Mnoge sam ispod oka gledala. Bili su većinom stranci kulturni. Izašla sam iz vode na suncu sse osušila i sela na svoje mesto. kraj menne su bili bračni par 40 tih godina imali su čerku i sina . Malo po malo upoznali smo se pričali.

Oni su iz Leške prijatni su bili. Bližilo se predveče. Obukla sam se i oni su kretali a neverovatno imali su smeštaj blizu moje tetke oko 100 metara. Rekla sam da ovde budem. Pozvali su me u goste da dođem oko 21h. Pristala sam. I tako dok sam tetki pomogla u kući. Bližilo se 9h obukla sam samo haljinu na golo telo. Bilo je prevruće namirisala sam se posle tuša. Otišla sam kod njih.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt