“Jako mi se sviđa iako je dosta mlađi” – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

“Jako mi se sviđa iako je dosta mlađi”

Time je ova vrsta razgovora bila završena, jer se naše društvo vratilo iz kuće. Prema vladanju moje žene zaključio sam da je dobila po pički. Ona ima specifičan izraz lica i ponašanje nakon dobrog seksa i u toj procjeni ne mogu pogriješiti. Vjerujem da oni nisu niti sanjali da su se u vrtu odvijale bludne radnje između njihovih supružnika.

– Ovaj tuš me zaista osvježio, – zacvrkutala je moja žena.

– Jeste li čuli zvukove seksa negdje iz susjedstva. Netko se solidno prašio noćas, – prokomentirao je Rudi.

– Pa logično je da se ljudi odaju seksu u tako lijepoj ljetnoj noći. Zbog topline moraju ostaviti otvorene prozore pa se zato moglo čuti kako uživaju, – prokomentirala je Sofija sa smiješkom na licu. Nadam se da se time nije otkrila.

PROČITAJTE JOŠ: ZABACILA JE GLAVU I POČELA DA SE UVIJA: Stenjala je kad je sela na mene, ludački je skakala!

Kako su već bili rani jutarnji sati oprostili smo se od naših domaćina i krenuli prema našem apartmanu. Putem sam razmišljao kako je Rudi jebao moju ženu u kući, a ja njegovu u vrtu. Od tih misli digao mi se kurac što je bilo primijećeno od moje bolje polovice u tom trenutku bez komentara. Kad se sagnula da si priveže tenisicu ispala joj je guza iz kratke majice. Učinilo mi se kao da nema gaćice. Prišao sam joj odostraga i uhvatio ju za guzu. Bio sam u pravu, bila je gola ispod majice. Jednim sam prstom dodirnuo i klitoris.

– Što je? Gospodin se napalio na guzu svoje žene.

– Znaš da sam slab na tvoje dupe posebice sad kad hodaš gologuza ispod te majice koja glumi haljinu.

– Šta smeta da nisam obukla gaćice poslije tuširanja. Baš mi je ugodno ovako. Na ulici ionako nema nikoga.– Jebeno si seksi ovako. Pališ me.

– Uvijek si se jako palio na moju pozadinu i to toliko da me nikad nisi mogao zadovoljiti u psećem položaju koji jako volim.

– Hoćeš reći da te Rudi može zadovoljiti s guza?

– Oh da. Divno me tako jebe, a orgazam je fantastičan

– Je li te i večeras tako jebao?

– Naravno da je. Guzio me u kupaonici. Svršila sam dva puta.

Htjela me učiniti ljubomornim. Donekle je u tome i uspjela, ali njezina priča izazvala je još jaču erekciju u mojim hlačama. Jedva sam čekao da stignemo u apartman. Čim smo stigli skinuo sam se do gola i prišao joj sa uspravljenim kurcem.

– Cijelim putem me napaljuješ pričom kako si se jebala s našim prijateljem dok smo vas Sofija i ja čekali na terasi. Daj mi ga sad bar ispuši, jer znam da ti je pička jako nadražena od toga silnog seksa.
– Hoću mili. Zaslužio si. Dopuštaš mi da se jebem s drugim muškarcima što meni pričinja veliko zadovoljstvo. Red je da i ti malo uživaš.

Kleknula je ispred mene, uzela kurac sa dve ruke i lagano ga drkala. Uzdisao sam. Počela je s oblizivanjem glavića i sve više kurac uvlačila u usta. Sad ga je već žestoko sisala. Ruke je spustila na jaja i nježno ih je milovala. Osetio sam da mi dolazi. Počeo sam se trzati. Prvi plotun sperme ispalio sam u njezina usta, a drugi je dočekala s ručnikom koji je pripremila za tu svrhu. Nije gutala, već je spermu ispljunula u WC.

– Divna si. Ovo je bilo prekrasno.

– Moj muž je to više nego zaslužio.

PROČITAJTE JOŠ: TO JE BILA MOJA ULTIMATIVNA FANTAZIJA: Ženicu mi je obradio maser! Gledao sam i ludeo od napaljenosti!

Moja žena tog se ljeta još nekoliko puta pojebala s Rudijem kad se on uspio izvući od svoje žene i djece. Ne znam je li Sofija ikad saznala za njihove seksualne odnose. Sofija i ja naš smo jednokratni seks zadržali u tajnosti. Sve to možda će biti otkriveno objavom ove priče, ako ju pročita netko od ostalih sudionika iz ove priče. Imena sudionika zato su izmijenjena u priči radi zadržavanja kakve takve privatnosti.

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt