“Jako mi se sviđa iako je dosta mlađi” – Ispovesti
Ispovesti

“Jako mi se sviđa iako je dosta mlađi”

Opasno mi se sviđa mali A… On je sestrić mog muža i mnogo je mlađi od mene… ima samo 17 godina, ali izgleda mnogo zrelije i jako je privlačan. Ja sam mu ujna i po godinama mu mogu biti mama… imam 44 godine, ali ne znam zašto prosto sam opčinjena njime. Juče sam bila sama kod kuće i pozvala sam ga sa ciljem da “idem sa njim do kraja”. Bila sam sama, muž i sin na pecanju idealna prilika.

Došao je brže nego sam mislila, kao da je znao šta mu se sprema, a onda sam ja iz nekog razloga izgubila hrabrost. Jenostavno sam se stegle, gledala sam ga pored sebe, SAMI ja i on, krv mi je vrila podsvjesno znam da bi i on rado pristao, ali… neki đavo mi nije dozvolio, uplašila sam se da ne krene po zlu.

Cijelu noć nisam zaspala, ko zna kada ću dočekati bolju priliku da ostanemo sami… da bar on pokaže neki jasan interes za mene, da mi da neki znak… Osjećam da i on mene želi… Ne znam šta da radim… kako da bezbolno i sigurno to odradim… POMOĆ!!!

BONUS ISPOVEST:

 

OVO JE BILO FANTASTIČNO: Hvala ti mužiću što si mi dopustio da se zadovoljim ovim mladim pastuvom koji bi očito još mogao j….ALI DOSTA ZA DANAS!

 

Moja supruga oduvek je bila vrlo zahtjevna u seksu. Bila je velikih prohtjeva u pogledu kako učestalosti seksualnih odnosa tako i njihova trajanja. Za uzvrat pružala je partneru neslućena zadovoljstva i time me je osvojila od prvog dana. Pristajala je na gotovo sve moje želje posebice one egzibicionističke. Ja sam obožavao pokazivati ju u golišavim izdanjima, prozirne haljine bez ičega ispod i sl. Posebni užitak bio mi je seks na otvorenom. Kad bi netko naišao i otkrio nas zajedno smo doživljavali strahovite orgazme. Nakon dugotrajnog truda uspio sam ju nagovoriti da se prepusti drugom muškarcu. Takve avanture nisu bile baš česte i odvijale su se isključivo ljeti na moru.

U srednjima, a pogotovo poznim godinama sve sam teže ispunjavao njezine potrebe u seksu. Kad sam bio u kasnima pedesetim godinama kurac mi se više nije dizao ni uz pomoć tableta. Supruga je tad bila na početku pedesetih godina sa nesmanjenim željama da bude propisno pojebana. Problem smo pokušali ublažiti dildom pomoću kojeg je obilno svršavala, ali nije to bilo isto kao s pravim kurcem. Sad su joj ljetne avanture postale nasušna potreba da primi minimalnu dozu pravog seksa.

U takvoj kriznoj situaciji otišli smo na godišnji odmor u naše uobičajeno mjesto ljetovanja. Voljeli smo se kupati goli, a u blizini tog mjesta bila je neslužbena nudistička plaža na kojoj su mnogi kupači bili goli. Neki doduše nisu skidali kostime, ali to nikoga nije smetalo. Slobodno smo im dopuštali da ispunjavaju svoje voajerske potrebe. Plaža je bila prilično popunjena sa još vrlo malo slobodnih mjesta. Zato se nismo iznenadili kad nas je jedna mlađa obitelj zamolila za dopuštenje da se smjeste pored nas. Složili smo se s tim, jer pored nas je bilo dovoljno mjesta za još jedan par sa dvoje djece. Otac Rudolf, zvani Rudi, i majka Sofija imali su oko 30 godina, a deca su bila predškolske dobi.

Kad su se smestili uredno su se svi skinuli goli i odmah krenuli s decom u more. Po povratku gospodin sve je češće bacao pogled na moju ženu koja se baš nije trudila da uvijek ima skupljene noge. Nije mu se to moglo zamjeriti, jer ona, iako je prešla pedesetu, još je zračila seksipilom. Bila je solidnih oblina, poveće, ali okrugle i još čvrste guze i sisa srednje veličine koje su se doduše već obesile. Nisam joj dopuštao da u potpunosti obrije pičkicu, veš samo da uredi i formira trokut još uvijek dosta tamnih dlačica.

– Jesi li primijetila kako te naš susjed promatra? Čini mi se da mu se počeo dizati na tebe, – tiho sam dobacio supruzi.

– Naravno da sam primetila, tko ne bi uočio ovako lijepi primjerak koji odmah reagira na golu ženu u blizini. Da budem iskrena, prošli su me trnci tamo dolje.

– Da se gospođa možda ne bi pojebala sa mladim gospodinom?

– Zašto ne, ali to je znanstvena fantastika, vidiš da je sa ženom i djecom. Gospođa mi se ne čini da bi bila tako otvorenih shvaćanja da bi podijelila muža.

Naše nove poznanike susretali smo i tijekom narednih dana. Dani su prolazili u kupanju i sunčanju i kratkim razgovorima sa našim susjedima. Pogledi između moje žene i Rudija bili su obostrani i sve intenzivniji. Jednog dana Rudijeva supruga odlučila je sa djecom ranije otići s plaže, jer djeca su bila umorna i plačljiva. Rekla je suprugu neka on ostane i da će ih ona sama staviti na spavanje. Kad mu je žena otišla Rudi je sve otvorenije buljio u moju ženu i nije to skrivao.

Plaža se u međuvremenu dosta ispraznila. Moja žena se napalila od tih Rudijevih pogleda i diskretno si je počela maziti pičku što je kod Rudija izazvalo punu erekciju, a i meni se kurac digao od njezinoga tako slobodnog ponašanja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt