“Ostala sam trudna sa drugim” – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Ostala sam trudna sa drugim”

Sve dok i ja uz glasno stenjanje nisam joj obilno zalio pičkicu. Sutradan ponovo zaljubljeno smo šetali koristeći lepo vreme. Posle ručka otišli smo u sobu, istuširali se da bi i naš Maser ubrzo stigao. Ponovo nas je detaljno izmasirao. Dok je nju masirao video sam da mu se digao kurac. Ali odradio je to onako profesionalno i uz dogovor da se kasnije vidimo otišao. Mi smo ponovo krenuli u obilazak Banje da bi se negde oko pola devet vratili, istuširali i samo u vešu čekali njega. Bio je tačan i čim je ušao skinuo se i smestio na krevet.

Ja sam sišao i seo u fotelju da bih njima ostavio više mesta. Zauzeli su pozu 69 i ako ona nije bila ljubitelj pušenja kurca, sad je uzela njegov u ruke drkala i pokušavala tu pečurku da stavi u usta što joj je jedva nekako uspevalo. Više ga je lizala nego što je mogla da puši, za to vreme on je svojim jezikom i spretnim prstima vrlo dobro joj obrađivao picu. Posle nekog vremena prestali su, valjda da bi on stavio gumicu. Iznenadio nas je oboje i molio da je ne stavlja jer mu smeta da potpuno uživa. Kleo se da je besprekorno zdrav.

Meni nije bilo svejedno ali sam ostavio ipak njoj da odluči. Složila se i požalila kako ni ona ne voli gumicu, da i ja znam koliko joj smeta. Rekla mu je da joj ga slobodno stavi bez nje. On je svojim moćnim i velikim glavićem odmah joj razmakao vlažne usmine i uterao joj ga samo malo više od njega. A onda je počeo da je polako izluđuje jebuckajući je samo sa njim. Ubrzo je vrlo žestoko svršila moleći, da joj ga utera cela. Namerno je oduglovačio i žestoko je uspaljivao. Ona je za to vreme i tako svršila. Posle toga silovito i iznenada joj ga je satetao cela. Ona je srećno vrisnula, žestoko se natičući da joj što dublje uđe.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVALA JE U SVAKOM TRENUTKU: Okrenula se prema zidu dok sam joj ubacivao svoju alatku!

Više neznam koliko je puta uz jecaje, vrisku, stenjanje kao da smo bili sami u hotelu svršila. Sve dok i on duboko u njoj nije počeo da se prazni. I da ne dužim tako smo kad su nam prilike dozvoljavale, ponavljali skoro isti scenario sve vreme našeg odmora. Nekad je tražila i moj kurac da puši dok je on žestoko jebe. Po završetku odmora rastali smo se kao najbolji prijatelji, koji se više verovatno nikad neće sresti. No nema veze, svima nam je bilo jako lepo. Meni što je moja draga ženica ispunila mi moju najveću maštu da je napokon vidim na drugom pravom kurcu. Njoj što je i pored svih svojih velikih i vrlo teških zabluda, napokon takođe probala pravi drugi kurac i za to vreme još više učvrstila svoju ljubav prema meni.

Related Articles

A on je verovatno u svom načinu života i prilikama koje mu se pružaju na poslu, udario još jednu jako lepu i nezaboravnu recku. Koliko je bio diskretan, jednom prilikom posle seksa supruga ga je onako usput, pripitala da li je bilo drugih parova i žena i koliko ih je jebao.

Samo je odgovorio da ih je bilo i više ništa nije hteo reći. Toliko o njegovoj diskreciji. Povratkom kući nastavili smo mnogo češće da obogaćujemo naš seksualni život pun ljubavi, obostranog i jako velikog, iskrenog razumevanja za želje onog drugog. Učinite sve za ljubav i razumevanje jer to je recept za dugu i srećnu vezu.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt