“Ostala sam trudna sa drugim” – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Ostala sam trudna sa drugim”

Ubrzo je neko pokucao na vrata apartmana. Ustao sam otvorio i ugledao markantnog, očuvanog, lepog i zgodnog muškarca u uniformi masera. Bio je neku godinu mlađi od nas. Pozdravili smo se i uveo sam ga unutra kod supruge da se dogovorimo oko svega. Video sam da ga je supruga dobro zagledala i odmah preuzela konverzaciju sa njim. Uglavnom dogovorili su, da kad se on odmori od posla, dođe kod nas sa svojim na rasklapanje maserskim stolom, koji mu se inače nalazi u hotelu. Takođe da ponese i svoja ulja za masažu, da to bude oko 21h. Objasnila mu je da meni treba leđna masaža, dok bi ona htela masažu celog tela. Rekao je cenu, koju smo mi prihvatili. Predložio je da dođe, ako hoćemo još večeras, što smo mi odmah prihvatili. Njoj je napomenuo da se skine u donji veš ili dvodelni kupaći kostim. Po njegovom odlasku odmarali smo se i ja opet nisam ništa komentarisao. Valjda više nije mogla da izdrži, pitala me kako će da se pred nepoznatim čovekom skine, skoro skroz. Nasmejao sam se i rekao joj u šali da za svaki slučaj, ipak se skine skroz.

Počela je da se ljuti, morao sam da je tešim i objašnjavam da u tome nema baš ništa loše. Pitao sam je kako na bazenu se skida pred onoliko ljudi i ne smeta joj, a ovde će mo biti samo on i ja. Prihvatila je to, baš tako kako sam joj objasnio. Pre njegovog dolaska istuširali smo se. Nisam video šta je obukla pošto je imala Bade mantil na sebi. Stigao je i on sa svojom skalamerijom obučen u donji deo trenerke i majicu. Tako je izgledao još bolje i privlačnije. Prvo sam ja legao na sto. Stvarno vrlo stručno mi je izmasirao leđa.

Onda je došao red na moju ženicu. Skinula je mantil i ja sam ostao zatečen i bez teksta, jer obukla je najprovokativniji veš koji je imala. Grudnjak jedva da je prekrivao njene i dalje jedre sise, a dole gaćice koje su samo malo prekrivale pičkicu. Video sam da je i njemu zastala knedla u grlu od te lepote. Legla je na stomak i on je počeo nežno od vrata pa sve do tabana da je masira, stalno utrljavajući nove količine ulja. Onda joj je rekao da se okrene na leđa. Opet od vrata pa naniže polako je masirao, posebno pažljivo oko sisa kao prepona i pice. Pošto je ja vrlo dobro poznajem video sam da izuzetno uživa i da to nije samo obična masaža.

Da grize usne od strasti kako ne bi počela stenjati. Takođe sam video i kod njega u trenerci izbočinu koja ga je odavala da se i on dobro uzbudio, bez obzira što je bio profesionalac. Završio je sa njenom masažom, brzo se spakovao i rekao da će i sutra u isto vreme doći. Ja sam otišao i na brzinu se istiširao. Za tim je otišla ona. Razmišljao sam o svemu predhodno viđenom i nije mi u njenom ponašanju baš sve bilo jasno. Kurac mi je bio vrlo nadražen još od njene masaže. A ona čim je izašla iz kupatila i videla moj kurac u takvom stanju, odmah se popela na mene i spustila se svom snagom niz njega. Ne znam da li je ikad toliko bila vlažna i nadražena.

Nekoliko se puta spustila i popela po kurcu, da bi uletela u vrlo jak orgazam uz strasno stenjanje i tiho cvilenje. No nije joj bilo dosta i dalje je nastavila da mi jaše kurčinu i u seriji svršava sve dok i ja nisam glasno riknuo i obilno joj zalio pičić mojom spermom. Samo se prevalila pored mene, koji sam kao i ona vrlo duboko disao. Tako smo dosta dugo ležali i milovali jedno drugo. Iz njene pice slivala se moja sperma.

Kada je došla malo sebi počela je da se pravda kako ne zna šta joj je bilo da se toliko uzbudi i nadraži. Tešio sam je, da je to sve od masaže koja je opustila i tako dobro upalila. Još me stidljivo pitala da li bi hteo masera sutradan zamoliti da joj izmasira i sise, prepone i sve oko pičića, jer je nju sramota. Tog trenutka sve mi je postalo jasno! Tada sam znao da je više nego zrela da mi ispuni moju maštu i neostvarenu fantaziju.

Taj njen predlog sam normalno prihvatio, a u sebi već smišljao plan kako to sve da izvedem. Sutradan sam ustao pre nje rekavši joj da idem da nam kupim nekih sitnica i flaširane vode. Čim sam sišao odmah sam njega potražio na bazenu i pozvao ga da porazgovaramo . Nisam ništa okolišio već ga odmah otvoreno pitao:” Da li bi hteo da mi večeras pojebe ženu” Oduševljeno je prihvatio i priznao mi da ga je sinoć baš dobro napalila, jer čim je ušao u svoju sobu odmah ga je dobro izdrkao. Rekao je da jedva čeka veče. Još je dodao da ostavlja meni da smislim kako to sve da izvedemo. Osećao sam da je to već gotova stvar i da tu neće biti nekih velikih nepoznanica ili problema. Kupujući neke sitnice, vodu, kupio sam i paket kondoma za svaki slučaj da se nađu. Ceo dan smo šetali i baš se pošteno opuštali od posla i stresova. Masažu od prethodne večeri, kao i večerašnju nismo u opšte komentarisali.

PROČITAJTE JOŠ:ZABACILA JE GLAVU I POČELA DA SE UVIJA: Stenjala je kad je sela na mene, ludački je skakala!

Samo smo opet pre 21h. bili u našem apartmanu, istuširali se i čekali našeg Masera. Pre toga me ponovo podsetila da ga pitam za kompletnu masažu. Tada me baš tvrdo uverila da je napokon u sebi prelomila i odbacila sve svoje predrasude i rešila da se ispred mene pojebe sa drugim jebačem. Stigao je obučen samo u kupaći šorc i atlet majicu. Moram priznati kao muškarac da je zaista odlično izgledao. Očuvan i dobro utreniran. Mene je počeo odmah da masira. Dok je to radio pravio sam se nevešt i kao onako usput ga upitao, da li bi hteo moju dragu ženicu, celu da izmasira. Pitao me šta to podrazumeva. Objasnio sam mu onako kako je ona meni rekla. Pravio sam se kao da se on i ja nismo o svemu već dogovorili i da ja od njega očekujem, da je dobro izjebe. Kada je došao red na nju, stidljivo je skinula brus i gaćice i legla na stomak. On je ponovo vrlo spretno je masirao, samo ovaj put mnogo duže se zadržao na njenoj guzi. Rekao joj je da se okrene na leđa. Za divno čudo ova leđna masaža oslobodila je i vrlo odlučno to je uradila. Ispred njega a i mene pokazale su se sise i divni pičić fazoniran sa malom šumicom na pubičnoj kosti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt