“Ostala sam trudna sa drugim” – Ispovesti
Ispovesti

“Ostala sam trudna sa drugim”

Varala sam muža sa njegovim kumom… trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, UPRAVO SA KUMOM Imam 44 godine i plašila sam se abortusa… kumu nisam spominjala trudnoću, već sam mu samo rekla da treba da prekinemo da se viđamo.

Nije bilo lako,ali nekako smo prekinuli sa našim “prljavim” igrama. Porodila sam se prije 3 godine i sve je bilo uredu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac djeteta. Međutim, od prvog dan, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin nevjerovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči… lice… ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv… moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca.

ŠOK… Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim… Kada sam mu rekla da je moj sin, NJEGOV SIN, vjerovali ili ne zaplakao je od sreće. Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita.

Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo. Šta je najzanimljivije od svega… Ova krizna situacija, koja je mogla uništiti živote svihi nas mene i kuma je spojila ponovo i nakon nekih 4 godine ponovo smo u “vezi”… viđamo se, mislim “viđamo” skoro svaki dan… Osjećam se bolje nago ikada, jedino me nekada bude sramota same sebe jer dok se ja i kum hm, u hotelu, moj muž kod kuće brine za našeg sina, ali brzo me prođe.

BONUS ISPOVEST:

 

TO JE BILA MOJA ULTIMATIVNA FANTAZIJA: Ženicu mi je obradio maser! Gledao sam i ludeo od napaljenosti!

 

Izbor moje supruge za odmor bila je Sokobanja. Nisam baš oduševljen, jer sam tamo bio službeno već dva puta. Ali ćutao sam i ispunjavao njene želje. Ja sam više bio za neku planinu. Tešilo me to što je bio kraj septembra bez mnogo gostiju, gužve i bez velikih vrućina. Baš onako kako je najprijatnije za šetnje i odmor. Tražila je da rezervišem sobu u hotelu, koji obavezno ima mogućnost za masažu. Nisam imao ništa protiv jer i meni je trebala masaža leđa. Poslušao sam je i uzeo apartman gde su radili profesionalni maseri.

Pre nego što pređem da pišem o doživljajima iz Banje, reći ću nekoliko reči o nama. Mi živimo srećno u dugogodišnjem i vrlo skladnom braku. Ja imam 52g. a supruga 48g. izgledamo dosta dobro i očuvano, naročito ona. I pored dva porođaja ima zategnuto telo kao u devojke. Dosta je polagala na svoj izgled i mnogi muškarci su joj se nabacivali. Meni to ne smeta, već naprotiv vrlo sam ponosan što imam tako dobru i zgodnu ženu. Seksualni život nam je ako mogu reći na zavidnom nivou. Da ne bi bio jednoličan i monoton, unosili smo poneke novine. Probali smo manje, više sve što jedan normalan bračni par u svojoj spavaćoj sobi može da isproba. Normalno bez nekih preterivanja, naročito nikakvih perverzija. Ja sam zaista dosta potentan i uglavnom uvek glavni inicijator svih novina koje smo isprobali. Imam prosečan kurac. Bar ja tako mislim od nekih 17cm. dužine i 4 cm. prečnika, ili 13 cm. obima. U našem vrlo dobrom seksu, ponekad koristimo vibrator, kao i nastavak za penis i još neke seksi igračke. U sve to smo uključili i razne maštarije, one su uglavnom i prvenstveno bile moje. Ne znam zašto, ali ja sam uglavnom maštao da uključimo još jednog jebača u seksu sa njom. Ja bih to sa strane posmatrao, ponekad i učestvovao, bez ikakve ljubomore,samo da bi nju što bolje ako je moguće, zajedno dobro izjebali.

Ispočetka njoj je sve to smetalo i nije baš volela te moje priče. Vremenom se valjda navikla na sve to i po nekad, sama tražila da joj ispričam i opišem sve te moje fantazije u najsitnije detalje. Posle toga, ja sam se baš osmelio i predložio joj da to i u stvarnosti probamo. Bio sam spreman na to, jer ništa loše nisam video u svemu tome. Pogotovo što sam verovao u našu veliku i neraskidivu ljubav. Ali na moju veliku žalost, ona me baš grubo odbila i rekla mi da za sva vremena, zaboravim na takvo nešto. Da ona nije i neće biti spremna nikad, za takvu neku kombinaciju. To je bilo dosta davno, pre više godina. Posle tog razgovora ja sam mogao i dalje samo da joj pričam moje priče. Više nisam ni pokušavao da joj bilo šta predložim na tu temu ili neku kombinaciju tog tipa.

Stigli smo u Banju oko podneva i smestili se u naš apartman koji je dosta dobro izgledao. Silazeći da ručamo, na recepciji smo se raspitali kakva je mogućnost u ovom hotelu za iznajmljivanja masaže. Žena sa recepcije nam je rekla da su uglavnom svi maseri po ceo dan vrlo zauzeti. Ali da će se ona kod njih raspitati kakve su im mogućnosti, da bar posle radnog vremena, to privatno odrade. Da li, u opšte hoće, pa će nam posle ručka reći šta je uradila. I zaista po povratku, rekla nam je da su svi vrlo zauzeti i da uglavnom od umora ne praktikuju posle posla da rade u hotelu. Ali takođe nam je saopštila da jedan muški maser prihvata i želi da se posle njegovog radnog vremena dogovorimo. Inače on stanuje i radi u ovom hotelu. Ja nisam imao ništa protiv, već sam prepustio supruzi da odluči. Malo mi je bilo čudno, ali ona je odmah, sve prihvatila. Nije imala baš ništa protiv. Recepcionarki je rekla da mu kaže da čim završi posao odmah dođe do naše sobe, da bi se oko svega dogovorili. Otišli smo u sobu i ja namerno ništa nisam hteo da komentarišem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt