9 OD 10 ŽENA SV*ŠI ZA MINUTU: Evo što treba raditi – ostat ćete bez teksta – Ispovesti
Lifestyle

9 OD 10 ŽENA SV*ŠI ZA MINUTU: Evo što treba raditi – ostat ćete bez teksta

Postoji li idealan poklon za Valentinovo? Počastite svoju damu jednim lijepim orga*mom, a kako, otkriva preko tisuću žena koje su sudjelovale u anketi čiji je jedini cilj bio saznati, što ih natjera da s*rše?

Olovčice i papiri neka su spremni, evo popisa kako biti sjajan ljubavnik i priuštiti joj nezaboravno Valentinovo.

1. Aludiranje, nagovještaj

Čak 7 od 10 žena reklo je kako ih jako uzbuđuje kada ih partner provocira, nagoviješta, navodi na pojedine situacije u s**su. Ukratko, kada nisu sigurne koji je njegov slijedeći potez, promjena tempa i slično.

2. Faktor iznenađenja

U jednakom omjeru žene su rekle kako ih neočekivan s*ks ili s*ks u neočekivanoj situaciji jako uzbuđuje.

3. Na rubu

Žene, njih 6.5 od ukupno 10, na rubu su kada muškarac stimulira njezin kli**ris, ali na način da joj pruži, a potom uskrati to zadovoljstvo.

4. Slojevitost

Žene dožive orga*am kada im muškarci pružaju or**ni seks, ali na način da ne krenu odmah prema klit*risu, već obljube sva okolna područja, a tek se onda posvete vrhu venerinog brijega.

5. Dosljednost

“Nemoj mijenjati to što radiš”. Za tu su opciju glasovale 6.5 žena od njih 10. Žene vole ponavljanja.

6. Ritmičnost

Čak 8 od 10 žena izjasnilo se kako im je jako važno pravo tempiranje. Opisale su kako org*zam doživljavaju ako je s*ks ritmičan, gotovo kao u pjesmama, te počinje, kulminira i završava u pravom trenutku.

7. Povratna poruka

Reakcije na s**s i njihovo interpretiranje važno je 9 od 10 žena. “Pročitati” što partner osjeća i dati do znanja kako je njoj, razlog je za o*gazam.

8. Kruženje

Bez obzira radi li se o jeziku ili vrhu p**isa, žene u ovoj anketi rekle su kako im je kruženje oko kl**orisa toliko intenzivno, da odmah s**še.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt