Bila je potpuno bezosjećajna – Ispovesti
Ispovesti

Bila je potpuno bezosjećajna

Imam 22 godine i izašao sam sa curom za kojom svi momci u gradu lude, mnogo zgodna i lijepa. Bio sam presretan i dok smo šetali parkom baš njoj priđe neko malo kučence i onjuši joj patiku.

Očekivao sam da će da se čučne, da ga pomazi, ali ona ga je svom snagom ga šutnula. Kučence je baš glasno jauknulo i pobjeglo od nas. Nisam mogao da vjerujem i tada sam ja nju svom snagom šutnu u njeno, moram priznati, prekrasno… Kao što je kučence jauknulo nakon njenog udarca, tako je i ona jauknula nakon mog… Naravno tu e bio kraj svakog našeg odnosa.

Istog trenutka sam je ostavio i otišao do kučeta koje je nekih 10-ak metara od nas onako bespomoćno stojalo. To kučence je sada odrastao pas, MOJ PAS i danas mu je ačno godina dana, mislim od kako je kod mene godina dana mu je, ali tu je to… Još uvijek nemam djevojku, ali zato imam psa koji bi za mnom i u vatru uskočio. Ne mogu vam opisati kakav je to pas. Prekarasn u svakom smislu te riječi!

BONUS ISPOVEST:

 

NABIJAO SAM NJENU GLAVU U MOJE KRILO: Bio je to poklon samo za nju!

 

Seo sam u Acin auto, a Mila je sela pored mene. Dok je sedala, haljina joj se digla, a ona nije uopšte obraćala pažnju na to. Prelepe bele noge, butine, glatke. Marina je sela u auto i krenula sa Brankom. Vozio sam iza njih do raskrsnice kada su oni krenuli na jednu stranu a mi na drugu.

U to će Mila. “Ja mislim da će on nju pojebati”. “Opet ti Mila…” “Ozbiljno ti kažem, zar nisi primetio kako ga je gledala, pa njoj kurac iz očiju seva, napaljena je kao neka klinka”.

“Otkud tebi uopšte ta priča između Marine i Branka?” rekao sam. “Pa na svadbi, dok si plesao, otišla sam u sobu da se presvučem. Dok sam prolazila hodnikom, čula sam glasove. Tada sam videla Marinu kako Branku puši kurac iza hotela. Prvo nisam verovala, ali posle sam bila sigurna da je to ona. Branko je stajao naslonjen na hotel, a ona čučala ispod njega”.

“Kladim se da će sada negde u šumicu, čak mogu i da pretpostavim da će na staro igralište, svejedno im je usput”.

Staro igralište je bio pomoćni stadion, sada već obrastao, u noćne sate se pretvarao u jebodrom, auta su stajala jedno do drugog dok su u njima parovi maglili prozore. Ako mi ne veruješ, ajmo tamo pa se sam uveri”.

Nije mi trebalo dva puta reći već sam okrenuo auto i krenuo nazad, starim putem do igrališta dok se Mila smeškala. Kada sam se približio, video sam da su tamo mnoga auta, pa sam ugasio svetla da ne smetam. Pogledali smo, ali mog auta nigde nije bilo. “Eto, vidiš da ih nema, pusti se te tvoje bujne mašte” rekao sam i počeo da okrećem auto po blatnjavoj travi kad iznenada Mila reče “Eno ti auta, dole pored onog grmlja”. Nisam mogao da verujem. Zaista tamo je bio moj Audi. Stao sam na dovoljnoj udaljenosti od njih i nisam znao šta da radim.

“Veruješ li mi sada?” reče Mila. Gledao sam u neverici. Nisam znao dal sam ljut ili nisam. Pogledao sam prema Mili. Na njenom licu je i dalje bio osmeh, onaj njen, zarazni. “Sigurno je sada razvaljuje, ali ako požuriš, možda joj ga još nije stavio do kraja”, reče pomalo ironično. Moj pogled je polako pao na njene noge, a onda ni sam nisam znao kako sam to učinio, stavio sam ruku na njeno koleno. Nije se bunila, samo se još vise primakla i šapnula mi na uvo.

“Samo da znaš koliko sam vlažna” i uhvatila moju ruku i primakla svome međunožju. Nisam mogao da verujem, ali nije imala gaćice, osetio sam toplinu, vlažnu kožu ispod svojih prstiju. Spustila je ruke na moje pantalone i polako ih otkopčala. Moj sada već tvrd kurac se ponosno protegao u njenoj beloj ruci. Moja prijateljica, žena mog ortaka, ponosno ga je drkala dok se samo desetak metara dalje moja žena kurvala sa nekim momčićem. Spustila je glavu i polako ga stavila u usta. Osetio sam toplinu njenog jezika, kako polako klizi preko glavića. Povukao sam sedište nazad i rekao “Penji se na mene. Hoću da te jebem kako te jebao onaj tvoj”.

Samo se nasmejala i zakoračila me, osetio sam kako se nabija, bila je uska, puno uža od Marine. Dok se polako spuštala osećao sam kako me pritiska, sve dok ga nije uzela do jaja. “Uh kako si uska, pa zar te Aca nije razradio?”, rekao sam i uhvatio je za sise. “Pa kad nije on, ima ko hoće, sad znaš zašto sam ono uradila”, reče i poče da se nabija sve brže i brže mešajući kukovima. Dok se nabijala, njene grudi su ispale iz haljine. Divne grudi, tvrde, ne velike, ali idealne za stisak šake. “Uhhh kurvo, kako to dobro radis”” mmm možda ne toliko dobro kao tvoja verna ženica”? “Možda ona sad vrišti na Brankovoj kiti, znaš kako klinci znaju da jebu starke?”.

Više mi Marina nije ni na kraj pameti bila. Znao sam da je sada Branko otkida od svog kurca. Sve što mi je bilo u glavi je da izjebem ovu kurvicu sto se nabija na moj kurac. Malo po malo, osetio sam da ću svršiti. I Mila je bila pri kraju. Rekla je “Evo ti novogodišnjeg poklona od mene, hoću da mi svršiš u usta” i sišla sa moje kite, sela na svoje sedište. Spustila glavu i ponovo vratila moj kurac u usta. U tom trenutku sam osetio da ću svršiti. “Još malo, ahhhh”. Svršio sam joj u usta. Nabijao sam njenu glavu na kurac, dok sam se praznio u njoj. Digla je glavu, uzela maramicu i obrisala usne,“mmm nije loše, nije loše” reče i ponovo se nasmeja. “Možda bi bilo bolje da idemo, ko zna možda je i Marina već dobila svoju porciju” i ovaj put se glasno nasmeja. Upalio sam auto i kenuo nazad.

Ostavio Milu i Aca me uz zahvalnost što sam ju doveo kući, vratio nazad. Čitavim putem sam mislio u sebi, nema potrebe, ona se već dobro zahvalila. Kod kuće sam već našao Marinu, presvukla se i istuširala. Kaže kako se oznojila plešući a pošto je već rano i zora sviće, trebali bi leći….Eh da zna ko što ne zna…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt