U društvu su me uvijek ismijavali – Ispovesti
Ispovesti

U društvu su me uvijek ismijavali

Uvijek sam bila predmet ismijavanja u društvu, od osnovne škole, srednje, pa i na faklultetu.Otac mi je bio i ostao teški alkoholičar, a mama je samo zbog mene i brata patila i trpila sve kako bi porodica ostala na okupu. Brat mi je stariji i često sam nosila njegovu odjeću, ono što njemu iskrača. Zbog toga su me zvali MUŠKOBAROM, kasnije LEZBA.

Govorili su da sam ružno pače, trinesto prase. Niko me nije želio u društvu. Zbog toga sam htjela ili ne bila osuđena na samoću i na čitanje, učenje i sve drugo što u djetinjstvu i nije popularno. Sada imam skoro 30 godina, magistar ekonomije, govorim 4 jezika i radim za jednu Američku kompaniju.

Najponosnija sam jer sam se čak i udala i imam dvoje prekrasne djece, za divno čudo svi se žele družiti sa mojom djecom, a oni koji su me omalovažavali,vrijeđali, sramotili na najgori mogući način, danas dolaze do mene kao psi lutalice da im dam koru hljeba, da oitegnem moje veze i da ih zaposlim, ne biraju šta će da rade, SAMO DA IMAJU DA NAHRANE DJECU. E jedno takov dijete sam i ja bila, sreća nisam sujetna i zlopamtilo, i dobro se sjećam kako je biti bez ičega i ikoga osim roditelja, tačnije jednog roditelja, težak je to život i samo ko ga proživi zna koliko je težak. Zbog toga pomažem koliko mogu, ne bitno kome, jer ko god zatraži pomoć i ko god skupi snage da se nekome zamoli za pomoć, naročito nekome kome si činio zlo, znači da mu stvarno ta pomoć i treba.

BONUS ISPOVEST:

 

ZAVUKLA JE RUKE U GAĆICE: Dok se skidala ubacio sam joj svoju alatku!

 

Ispričaću vam priču koja se juče desila u Boriku kod Zadra. Mi smo br. par iz Bosne, ona brineta, krupnija, sise velike, veliko dupe, 50 godina. Bivali smo na smokvi dugo, ona se skidala, mazila sa momcima, a imali smo jedan nestavrni susret, momku se nije d**o.

Ja sam cukold, volim gledati Tanju kad je gola i kad je drugi gledaju, Ona opet, ne želi biti gola kada smo van, ali sam je nagovorio. U Boriku nema f**k, ali ima kod jahting kluba stene, došli smo, ona se skinula gola, ja gol, nema nikoga, Za pola sata došla su dva starija čovjeka, gledali nju, golu, pa su se i oni skinuli.

Rekao sam joj da je privukla pažnju, jeste da su stariji ali opet, rekla mi je, gde gledaju. Rekao sma joj, dušo, gledaju tebe golu. Dok sam je mazao, jedan od niih mi je pokazao palac, u smislu, , ok je. Imao je debelu, ali ne veliku kitu sa ogromnim j***a. Rekao samajoj da je gleda i on i onaj dugu deda, , , uzdahnula je i pitala, šta želiš.

Rekoh joj, , želim da se pojebeš sa njima. Skinula je naočare, rekla mi, ma kako, , jesi lud, rekao sam joj, polako, , , i pozvao ih da sednu kod nas. Seli su i gledali u nju, Tanju, , sise, , obrijanu p**u, Zamolio sam ih da je ponovo namažu, , Dok su je mazali, starijem se digao k**c, jer je prelazio preko guze, a Tanja je uzdisala.

Rekao sam joj, vidi, , njega, , k**c, okrenula se , videla nabreknut k**c, uzela u ruku i počela drkati. Drugi joj je širio noge, , mazio p**u, uvlačio prste u p**u, a jedan u guzu. Rekla je, , hoću da me j**te , a ti gledaj, odmakao sam se, a onaj stariji je došao ispred nje, , raširio joj noge i zabio joj u p**u, drugom je pušila mlitavu k**u, , jecala je.

Okrenula se, rekla, hoću da mi staviš u guzu, okrenuo je, , , pljuvačkom joj namazao guzu i polako joj ga ubacio. Celo vreme mi je govorila, gledaj kako me j**e. . kuja sam, , , želim k**u, a onda je i on s**o u nju.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt