“Saznala sam za maminu aferu u njenom stanu” – Ispovesti
Ispovesti

“Saznala sam za maminu aferu u njenom stanu”

Saznala sam za maminu aferu u njenom stanu… Čitava porodica sa majčine strane me osuđuje što godinama ne želim da razgovaram sa majkom i da imam kontakt sa njom.

To je jer sam je uhvatila u krev.etu sa čovekom koji nije bio moj otac u njenom stanu za iznajmljivanje, tamo retko dolazimo ali sam videla njen auto ispred zgrade pa svratila ne sluteći da mama uživa sa kolegom.

Uzd.asi, kri.ci, pojačani zvukovi su dopirali iz našeg stana, odmah sam pokucala i nastala je totalna tišina. Čekala sam da otvori vrata što sam naravno snimila telefonom. Molila me je da ne kažem ali naravno zvala sam oca istog trena i rekla sam mu.

Ispostavilo se da je afera je trajala jedno 3 meseca, u pitanju je bio njen kolega sa posla. Moj otac je bio slomljen i mnogo ga boli i dalje sve to. Razveli su se i tražila sam da živim sa ocem. Majka plače i moli da ostvarimo opet kontakt ali ne želim. Pala mi je u očima i pomalo mi se i gadi.

BONUS ISPOVEST:

DIVLJA I BEZOBRAZNA U KREVETU: Želela je da ga oseti celog, uvijala se i skakala kao pomahnitala…

 

Otišao sam u inostranstvo da radim, stanovao sam u jednom hostelu blizu moga posla.

Uvek kada bi se vraćao s posla u hostel onako umoran na šalteru tj na recepciji bi uvek bila jedna lepa i uvek nasmešena devojka koja je tu radila.

Bila je tako slatka kao med imala je slatko lice, slatke okrugle oči nije imala nešto sisa ali imala je guzu dobru baš onako da se udari po guzi nekoliko puta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt