Žene znaju biti baš ‘teške’ – Ispovesti
Ispovesti

Žene znaju biti baš ‘teške’

Već par mjeseci razmišljam da raskinem sa djevojkom, ne volim je više, a ona mi je danas saopštila da je TRUDNA i da treba da ubrzamo naše vjenčanje.

Pet godina smo zajedno i zaista smo planirali da se vjenčamo, ali NE VOLIM JE VIŠE… želim nešto drugo, nešto novo u životu. Odma sam joj rekao da mora da abortira jer ja ne želim ni nju ni njeno dijete. Ona mi je tada rekla da mogu ostaviti nju, ali da ona mene nikada neće i naravno da će roditi bebu. Ostao sam šokiran, baš me izbacila iz takta. Kao biti će samohrana majka i nijedan drugi muškarac osim mene je ne zanima.

Ne mogu da vjerujem… klasična ženska igra misli da ću promjeniti mišljenje. Rekao sam joj da dobro razmisli, jer je stvarno više ne volim, te da ukoliko rodi NEĆU PRIZNATI to dijete… NE ŽELIM GA. Samo mi je kratko odgovorila “ne moraš, neću od tebe ništa ni tražiti”.
Žene nekada baš znaju biti teške…

BONUS ISPOVEST:

POŽELELA SAM DA MU SEDNEM U KRILO, a onda je uradio nešto što ME JE JAKO NAPALILO!

 

Naglasiću samo da je priča istinita!

Pozvala sam tadašnjeg dečka da dođe kod mene nakon mesec dana veze. Do tog dana nismo još nikako imali seks. Seo je na dvosed. Napravila sam na kafu i tako opušteni smo se šalili i razgovarali… Rekao mi je da mu sednem u krilo, što sam vrlo rado prihvatila. Počeli smo da se ljubimo strasno, onako kao na filmovima! Jezici su nam se preplitali ne znam ni sama više kako.

Šaputao mi je na uho neke golicave stvari. Ljubio me je po vratu, i sad mi upravo ribica mokra od pomosli na to. Skinuo me je ubrzo celu i samo promorljao Bože kako si prelepa…Ja sam se samo zadovoljno nasmejala. Pomislila sam u sebi “spusti se i liži mi pičku”.

Kao da mi je pročitao misli. Uzeo je jastuk i podvukao mi ispod leđa i stavio moje noge sebi na ramena. Sokovi iz moje pičkice su već uveliko curili po mojim butinama. Prvo me je ljubio usnama po bedrima pa lizao jezikom- mmm. U trenutku kad sam osetila njegov jezik na mom klitorisu ne mogu ni sama sebi da opišem taj osećaj zadovoljstva. Počela sam da uzdišem sve brže, jače i dublje. Lizao me je tako pola sata…Jedva sam čekala da krene da me jebe. Ne, samo je ustao i rekao moraš i ti malo mene da zadovoljiš.

Samo sam se nasmejala kao znak odobrenja. Kleknula sam ispred njega i počela da ga ljubim po stomaku. “mmmm” promrljao je. Otkopčala sam mu pantalone i izletela mi je ispred očiju kurčina veličine 21 cm ( kasnije sam saznala veličinu).

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt