Muž me jedva pustio sa prijateljicama na kafu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Muž me jedva pustio sa prijateljicama na kafu

„Da li je šablon uvek isti u muvanju – klopa, piće, pa da poležemo?” Na šta mi je šmekerski objasnio

Put do njegove kuće je prošao brzinom svetlosti i ne sećam ga se, sem da mi je bilo čudno i ugudno što me je sve vreme držao za ruku. Kako smo bez reči i suvišnih pogleda prošli ulicu u kojoj sam živela i koja nam je bila usput i stigli do njegovog dela kuće u kojoj je živeo, ne sećam se.

I sledećih nekoliko sekundi mi je prošlo u izmaglici, jer sam se prebrzo našla na krevetu dok mi je Ognjen sa divljačkim žarom u očima skidao majicu, povlačio grudnjak i ljubio mi grudi, dok mi je istovremeno, odsečnim pokretima svlačio pantalone. Ni moje ruke nisu mnogo mirovale, čak sa istom žurbom su skidale sa njega košulju, otkopčavale mu kaiš, pantalone.

Na kraju sam posegnula i za “čudovištem” iza Kelvin Klajn slipersica. Posegnula sam za tim velikim, lepim kurcem, obavila ga rukama i gladila mu široki glavić palcem sve dok nije počeo da ga gura ka mom medjunožju. Povukla sam ga ka sebi, požurujući ga. Pustio je da ga navodim primičući se na kolenima, sve dok mu kurac već nabrekao do pucanja, nisam stavila u sebe.

Gurnuo ga je napred, ispunivši me i ja sam izdahnula čisto zadovoljstvo očekivanog. Posmatrala sam ga dok je ulazio i izlazio iz mene i nisam želela da propustim nijedan izraz niti reakciju njegovog lica i tela. Uhvatio me je za pete i podigao ih da bi ih uglavio ispod pazuha. Zabijao se isprva snažno, pa potom sporo i nežno, dugo klizeći i spajajući nas žedne ove divlje strasti.

Potom se pomerao sve brže i brže i osećala sam kako me rasteže njegova veličina. Sve vreme sam držala širom otvorene oči i ako mi to nije bila navika. Sada sam imala priliku da uživam u samom pogledu na mišiće koji se napinju, grče i opuštaju, njegov stomak koji se zateže prilikom guranja.

Bila sam očarana dubinom njegovih tamnih očiju koje su sada isijavale istu onu glad, usresređenost, želju koju sam verovatno i sama isijavala. Usporavao je i obuzdavao se, da bi se usresredio na poljubac vlažan, dubok i pohotan od želje da me… pojede, pomislila sam i zezala ga da ću nositi dugo očigledne dokaze ove noći, jer imam osetljivu kožu i njegova brada koliko god da je sexy toliko i prži.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt