Muž me jedva pustio sa prijateljicama na kafu – Ispovesti
Ispovesti

Muž me jedva pustio sa prijateljicama na kafu

Muž mi je bolesno ljubomoran… često me i tuče. Juče sam ga jedva nagovorila da me pusti u grad na kafu sa prijateljicom. Bukvalno sam ga molila dva dana. Bilo mi je prelijepo sa prijateljicom, ali tada se pojavio od nekuda njen muž i sjeo sa nama za stol. Znala sam da je to loše, malo smo mjesto i ako bi moj muž čuo da sam bila u muškom društvu… GROZNO…

Počela sam se tresti od straha. Istog trenutka sam ustala i rekla prijateljici da moram hitno kući. Bila je zbunjena mojom iznenadnom reakcijom. Bukvalno sam istrčala iz lokala… Cijelim putem sam molila boga da mome mužu neko nije javio. Međutim kada sam došla kući moj muž je ostao šokiran kada me vidio. Iznenadilo ga što sam se praktično odma vratila, a toliko sam ga molila da odem.

Naravno nisam mu rekla pravi razlog, jer to bi značila momenatalne batine za mene, ali od juče sam pod velikim strahom. Svaki puta kada mu telefon zazvoni mislim da će mu neko reći da sam sjedila za stolom sa drugim muškarcem. Kada god izađe iz kuće i kada se vrati strepim… Da barem nisam rodila dijete da se mogu razvesti, ovako sam vezana za ovu torturu za cijeli život, jer bez sina ne bih mogla ni jedan sat da izdržim

BONUS ISPOVEST:

BILA JE TAKO VLAŽNA I SOČNA! Pričala je koliko ga silovito želi, dok ga je napaljeno gledala, prava bludnica

Ognjen je bio bubnjar u lokalnom rok bendu. Moje društvo je redovno izlazilo u lokal u kome su nastupali i zaista smo uživali i provodili se na njihovim svirkama. Bio je omiljen među ženama. Em je bio visok, zgodan i neophodan, em je njegov beskrajan niz veza govorio o iskustvu u krevetu.

Izgledao je baš dobro iako se činilo da svom izgledu ne pridaje veliku pažnju. Naime, crna kosa mu je padala u oči i stalno je imao neke čuperke, a brada je dodatno podsticala tu misterioznost. Ne retko je svoje bademaste oči krio ispod modernih naočara za vid ili sunčanih.

Stil mu je bio sportski, ležeran i kao ex košarkašu i rokeru, sasvim mu je pristajala ta ležernost. Baš negde u tom periodu, kada ćemo se najzad i lično upoznati slušala sam priče komšinice kako je bila u šemi sa Ognjenom i kako je On tako dobar jebač ali da se ona gradom „šeta“ sa njim da bi napravila ljubomornim bivšeg momka. Tako tipično za žene…

Mislim da je to bio poslednji zajednički nastup Ognjena sa bendom. Svako od članova je krenuo u neku drugu priču i u potragu za sopstvenom slavom. To veče smo svi nešto slavili i bili razuzdani. Negde već na prvoj pauzi su nam se pridružili neki članovi benda koje sam znala preko brata muzičara i pozdravili me i na kraju i upoznali sa Ognjenom, predstavivši me kao Malu A…. i da pazi šta priča!

Rekao mi je da zna vrlo dobro ko sam i da mi je bata odličan klavijaturista. Pitala sam ga da li planira da nastavi da svira i dalje, ali sam dobila nekako tužan odgovor -Ne i da ga čeka porodičan posao distribucije lekova od koga je već dugo bežao. Sviraće kaže za sebe i svoju dušu, na dalje.

Devojke, znane i neznane su se otimale da mu se samo jave ili pošalju poljubac, piće ili jednostavno očešu o njegovo rame. Mislim, da je primetio i gromoglasno se nasmejao kada sam prevrnula očima i rekla mu da ga ostavljam da uživa u svojoj slavi još malo.

“Videćemo se kasnije još” – bilo je više od obećanja.

Sutradan, na istom mestu, bila sam i zaboravila na Ognjena kada se pojavio u moje društvo i odomaćio. Čašćavao je, ćaskao i šarmirao mnoge mene sve nekako zaobilazeći. Nisam razmišljala o njemu, jer je i to veče bilo jednako zabavno a ja mislima uz Dušana s’kojim sam se tad muvala.

Sutra ću saznati da je to bio Ognjenov način da dođe do mog broja telefona i verovatno više informacija o tome Ko sam i šta volim. Bila sam šokirana, kada me je pozvao i raspričao se kao da me poznaje godinama i da smo sinoć proveli veče zajedno i baš bi bilo lepo da odemo i večeras na neku svirku njegovih prijatelja u mesto pored našeg.

Suptilno sam mu se zahvalila na pozivu i dala do znanja da znam i ja za njegovu šemu sa mojom komšinicom i da vodi nju a mene zaobiđe, jer nisam od tih i tako prijemčivih. Činilo se da je uživao u tom našem ćaskanju i prženju, pa je nastavio da me zove svakog narednog dana sve nešto novo izmišljajući samo da mi čuje glas koji tako blagotvorno deluje na njega, da mi pusti neku pesmu ili muziku koju je otkrio i kako mi se sviđa, da me potseti na ovo ili ono dešavanje u gradu i kako bi bilo lepo da idemo skupa i redovno sa zaključkom – „Samo jedno piće, šta možeš da izgubiš?!“

Ostala sam bez reči na takvu biografiju i jedino što mi nije bilo jasno a to sam ga i pitala:“Zašto mi to sve pričaš? Nisam morala sve to da znam. Šta hoćeš od mene?” – bilo je jače od mene i izletelo mi je. Znao je da me ne zanimaju frajeri bez da imaju šta da kužu i ostvareni su. Znao je da nisam devojka za jednu noć. Znao je i da su moji snovi možda mnogo slični njegovim, ali nije znao da je to bio moj poslednji vikend u rodnom gradu pre odlaska na novo radno mesto 70-tak kilometara od kuće.

Da li sva ta iskrenost i otvorenost pri prvom našem izlaskuo ili uticaj alkohola ili tog bajkovitog mesta, uticale su na mene da ga po prvi put pogledam drugim očima, onim pogledom koji je vapio za strašću i ljubavlju i koji se pitao kako ovaj čovek ljubi, mazi, miluje? Umesto da sačekam odgovor na bar jedno od tih pitanja predložila sam da krenemo kući i zahvalila se na prijatno provedenom vremenu. Dovezao me je kući i poljubio u obraz, nežno za laku noć.

„Hvala Ti!” – rekao mi je i ostavio me u još većoj nedoumici “za šta”. Sutradan, dok sam pakovala stvari – pozvao me je i pitao za koliko mogu da se spremim najbrže jer bi želeo da se provozam sa njim do obližnjeg grada da pogledamo neki auto.

Bilo je kasno popodne i činilo mi se to sasvim OK i stižem sve, mislila sam. Uživala sam u vožnji sa njim; oboje smo bili pasionirani vozači i ljubitelji jakih mašina. Saznala sam da i Ognjen baš kao i ja kad god je tužan ili u nedoumici, seda u auto tj. vozi se gradom. Takođe smo imali identičan ukus za muziku i bilo nam je bitno šta svira u trenutku. Brzo smo uspeli da završimo posao, pa me je odveo na večeru da proslavimo. Uživala sam u svakom trenutku, hrani – videla sam da odlično poznaje taj grad i mesto gde smo večerali. Zadirkivala sam ga:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt