Sve je moglo biti drugačije – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Sve je moglo biti drugačije

Od samog početka je znao šta radi, lizao je tačno tamo gde volim, a njegovi debeli prsti su se igrali duboko u meni. Izvadio je prste i uhvatio me za guzu, a njegov jezik je bio skoncetrisan isključivo na G tačke na ulazu u moju mačkicu i na moj klitoris.

Zadrhtala sam i jeza je ponovo prolazila mojim telom kada sam doživela klitorički orgazam. Dok sam svršavala zatvorenih očiju nisam ni primetila kada se podigao i svukao pantalone. Okrenuo me je a ja sam se savila preko stola i uhvatila se čvrsto za ivicu, očekivala sam da mi ga silno zabije od pozadi. Osetila sam kako jako debeo i tvrd kurac ulazi u mene, htela sam da vrištim od zadovoljstva.

Tesno je ulazio u mene, širio mi je i čvrsto mi je masirao guzove dok je gurao jače i jače.

Stavio mi je jedan prst na čmar i nežno ga stimulisao, a ja sam dahtala i dahtala uzbuđeno dok me je dugo tako jebao. Dahtala sam i stenjala a on se nije čuo, jebao me je žestoko ali tiho, bez i jednog ispuštenog glasa. A onda me je uspravio i okrenuo ka sebi.

Uhvatio me za butine i podigao na sto, a ja sam se izvila na leđa, stvari su padale sa stola koji se tresao dok je on silno ulazio u mene debelim kurcem. Htela sam da zaplačem od sreće i miline.

Stavila sam mu noge na ramena i široko sam raširila kolena kako bi mogao ceo da uđe. Zadovoljno sam stenjala dok mi je prstima trljao uzavrelu macu, koja je gorela, a vatra je buktala sve jače.

Nije mi mnogo trebalo ponovo sam doživela orgazam, dok sam se tresla on mi je spojio noge i savio ih u kolenima skroz do mojih grudi. Svršavala sam dugo a on je ulazio u mene istim ritmom i nežno mi grizao listove.

Kada sam se smirila uspravila sam se i čvrsto ga stegla, stavila sam usne na njegove i sočno ga poljubila. Pustila sam ga i sišla sa stola, namestio se u stolicu a ja sam uzela u ruku njegov ne tako velik ali jako debeo kurac i ustima mu pomogla da svrši. Sperma je letela visoko i padala po mom stolu.

Oboje smo bili jako zadovoljni, a ostatak dana smo radili ne skidajući osmeh sa lica.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt