"DIREKTORKA" JE POZA KOJOM ĆETE GA OBORITI SA NOGU: Ludački UŽITAK poželećete da ponovite, to je SIGURNO – Ispovesti
Lifestyle

“DIREKTORKA” JE POZA KOJOM ĆETE GA OBORITI SA NOGU: Ludački UŽITAK poželećete da ponovite, to je SIGURNO

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama

Prvo što vam pada na pamet pri pomisli na pozu pod nazivom “direktorka”, sigurno je ona koja zove svog podređenog u kancelariju i zaključava vrata.

Veoma je verovatno da je tako nekom situacijom i inspirisana. Ova poza zaludela je brzo parove širom sveta, pogotovo one koji vole igranje uloga – a kada se tu još doda i malo “kažnjavanja” od strane direktorke, eto čitavog filma.

Ne samo što obećava snažne orgazme u kratkom roku, ako je verovati onima koji su probali, već je i idealna kada biste želeli nešto na brzaka.

Sto i stolica su jedini predmeti koji su vam potrebni. Poza je zavodljiva i uzbudljiva što doprinosi povećanju užitka i strasti.

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama.

Njene noge treba da budu postavljene sa leve i desne strane stolice kako bi podupirale njeno telo, dok laktove smešta na sto ispred sebe.

Muškarac treba da je drži za struk i naginje je napred – nazad.

Iako će vam se u početku učiniti komplikovao, kroz nekoliko pokušaja lako možete da se ustalite sa partnerom i uživate kao nikada do sada.

(Espreso.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt