Sumnjam u kćerkino poštenje – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjam u kćerkino poštenje

Sumnjam u kćerkino poštenje…Moja kćerka koja ima 16 godina se vratila iz škole i to sa novim mobitelom, koji joj mi nikada ne bismo mogli priuštiti. Pitala sam je odakle joj mobitel, a ona mi je samo kratko rekla. “Kupila sebi…” nakon čega je otišla u svoju sobu. Krenula sam za njom, ali već je bila zaključala. Nakon dvadeset minuta lupanja po vratima, otvorila je.

Tada sam je pitala odakle joj novac, a ona mi je rekla da je novac dobila pukom srećom i tada je iz džepa izvadila još 300 eura. Kako je ispričala pronašla je novčanik jednog našeg komšije pred ulazom kada je krenula u školu.

Komšija je jako bogat, ali jako loš čovjek. Tako da bih i ja isto postupila… Ne bih mu vratila sigurno… Najgore mi je što sam posumnjala u moju kćerku, moju mezimicu, da nije uradila šta loše, posumnjala sam u njeno poštenje.

BONUS:

Šapući mi na uho, onako kako samo ti znaš! ‘Dirty talk’ koji je više seksi nego prljav

Bez srama

Vježbajte izgovaranje seksi fraza nasamo. To će vam pomoći da prevladate sve što bi vam moglo biti neugodno ili da se osjećate blesavo. Tako ćete postići ili naučiti seksi ton koji smatrate prihvatljivim. Uvijek možete potražiti inspiraciju u glasovima žena koje su takav ton dovele do prepoznatljive razine kroz umjetnost, poput Marylin Monroe ili Madonne. Imitirajte neke njihove fraze i vježbajte do savršenstva.

Pokrenite stvari

Zamolite partnera da vam kaže što ga uzbuđuje i za koji način seksi razgovora smatra da je superseksi. Ako je sramežljiv ili ne zna što bi posebno izdvojio, počnite s opisom akcije polazeći od pridjeva kao što su mokro, tvrdo, sočno, seksi… Recite koliko ste napaljeni, a što više prljavih detalja otkrijete, to bolje.

Ne pretjerujte…

Ne pokušavajte zvučati poput pornozvijezde jer će to odmah prozreti. I ne spominjite ništa što može biti ponižavajuće, osim ako se prethodno niste dogovorili da je to u redu.

Ovo sigurno želi čuti:

“Želiš li još toga?”
“Strašno sam vlažna.”
“Volim način na koji me dodiruješ.”
“Želim te u sebi.”

Kombinirajte seksi govor uz seksi pokrete

Fokusirajte se na povezivanje erotskog razgovora s onim što u tom trenutku činite. Govorite što ćete mu raditi sljedeće i spomenite koliko gorite od želje da vam se tijela spoje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt