“Moj dečko nije normalan” – Ispovesti
Ispovesti

“Moj dečko nije normalan”

Moj dečko je skrenuo s pamet, tražio je nešto što nisam zamišljala. U toku odnosa predlozio mi da probam sa drugim muškarcem da on bude prisutan obožava da me gleda kako to radim. Nedugo me je zaprosio, svadba nam je u septembru a on me uporno moli i ispoljava to kao želju najveću.

Zar je moguće da me voli a da to traži od mene.Jednu noć mi je prekipjelo moljakanje pa sam pristala, otišli smo u jedan noćni klub i nahvatala sam momka, još jednog perverznjaka koji je pristao da ga moj dečko posmatra.Krenuli smo u akciju, mislila sam u sebi da će momak svakog momenta nas prekinuti, ali nije, išli smo do kraja i osjećaj je bio fenomenalan, htio nam se momak pridružiti, ali nisam mu dozvolila, rekla sam, sad sjedi i gledaj.

Problem je što ja sada ne želim udaju s njim, probala sam drugačije, dobila bolje, sam je sebi kriv.

BONUS:

Vaš orgazam ga hrani: 4 proste istine o tome zašto on obožava vaš ‘kraj’

1. Vaš orgazam hrana je za njegov ego. Svaki njegov trud urodi plodom kada vi doživite vrhunac, a zahvaljujući tome on se osjeća kao pravi frajer.

2. Pali ga vaše lice tijekom orgazma. Stvarno, najstvarnije! Možda vi mislite da izgledate čudno, smiješno i/ili neprivlačno, ali njemu i dalje izgledate opasno seksi.

3. Vaš orgazam je najjednostavniji način kako da vas usreći. Svakako jednostavniji od biranja cvijeća, kuhanja romantične večere ili planiranja nečega u maniti romantične holivudske priče.

4. Kada zajedno doživite orgazam, baš kao što vi osjećate dodatnu povezanost s njim, tako i on osjeća tu povezanost s vama. A to je osjećaj koji i on voli baš poput vas. Zahvalite oksitocinu i majci prirodi!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt