Mnogi će me osuditi, ali ja ispunjavam svoj cilj – Ispovesti
Ispovesti

Mnogi će me osuditi, ali ja ispunjavam svoj cilj

Mnogi će me osuditi, ali ja ispunjavam svoj cilj… Imam samo 19 godina i udala sam se za mnogo starijeg muškarca i usput mu rasturila brak.

On ima 44 godine i vrlo bogat. U vezi smo od moje 17. godine i prošli vikend smo se zvanično vjenčali. On iz prvog braka ima troje djece, bivša mu se porodila prije 5 mjeseci, ali sve je ostavio kada sam mu rekla da mora da odabere ili oni ili ja. Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu sama.

Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih “parazita” tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj. Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.

Možda će me neko i osuditi, ali u današnje vrijeme bitno je doći do cilja, velikog novca, obezbijediti se na svaki način što prije neko ide na fakultete, neko se bavi sportom, ja sam odlučila na ovaj način i za sad mi dobro ide. Vjerujem da ću brže od svojih vršnjakinja koje idu na fax da se obezbijedim, a realno na lakši ljepši i bolji način. Koliko god ovaj moj bio stariji od mene, nije da mi nije lijepo.

BONUS:

Znamo kako se bildaju bicepsi i trbušnjaci, ali kako se bilda libido?

1. Dobro se naspavajte! I slobodno provedite još malo vremena u krevetu. Ozbiljno najozbiljnije, umor je jedan od glavnih ubojica libida, a jasno je i zašto – seks oduzima određeno vrijeme, energiju i trud, a ako ste iscrpljeni od (pre)dugog dana ili tjedna, poprilično je mala šansa da ćete imati želju hodati goli, flertati s njim i seksati se do iznemoglosti.

2. Nosite upareno donje rublje! Ali stvarno, jedan od najboljih osjećaja koji postoje je znati da ispod odjeće imate gaćice i grudnjak u kompletuOsjećat ćete se seksi, zavodljivo i spremno za kakvu god akciju poželite – bilo da je u pitanju seks doma ili seks na brzaka za vrijeme pauze na poslu. A vaše upareno rublje neće odmoći ni libidu vašeg frajera koji je sigurno kao i svi ostali frajeri vizualni tip i koji će poludjeti čim vas vidi.

3. Ne zaboravite da postoje komplimenti! Često smo toliko zaokupljeni svakodnevnim obvezama da je posljednje što nam je na pameti uputiti partneru neki kompliment. A doista – postoji li bolji osjećaj od onoga kada nam partner kaže kako smo prekrasni, kako nam danas kosa izgleda sjajno ili kako nam je malo što tako dobro stajalo kao što nam stoji ova haljina… Jednako učinkoviti kao što su u slučaju vas, komplimenti će biti učinkoviti i u njegovom slučaju. Slobodno ga počastite!

4. Bolje organizirajte kućne poslove! Sve i da ste se pola dana sekstali, dio želje će vam odmah odumrijeti kada stignete doma i do kreveta se krenete probijati preko hrpa prljave robe i stvari razbacanih posvuda. Vodite računa da vam je sve doma obavljeno na vrijeme, pa čak i ako je u pitanju samo porediti kaučeve ili napraviti krevet. Jednostavno uvijek morate imati mjesto spremno za seks, bez da morate prstom mrdnuti!

5. Pretvarajte se da je potpuni stranac! Mnogi parovi igraju razne igrice kako bi zadržali interes jedno za drugo, a zašto isti i provjereni recept ne biste isprobali i vi? Igrajte se da ste na prvom dejtu i gledajte kako vas kemija obara s nogu, baš kao nekad! Ovo funkcionira jednako kao i uklapanje dejt večeri u svoj raspored, a koja god vam se ideja više sviđala, imajte na umu samo jednu stvar – važno je ne prestati truditi se!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt