STRASTI SE RASPLAMSALE! Jedva smo došli do daha – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

STRASTI SE RASPLAMSALE! Jedva smo došli do daha

Šta ćeš sad!? – po prvi put sam u njenim očima primetio iznenađenje. Ne možeš sa mnom tako… – hteo sam još nešto da kažem, ali ona se tako cinično zakikotala da sam ja samo uspeo da stegnem pesnice.

– Da nećeš da me biješ? ili jebeš? – pitala je i dalje ne prestajući da skida čarape, jednako cinično.

– Beži, bre, nemaš ti za to muda… -odgovorila je sama sebi jednako cinično. A onda je u meni nešto kvrcnulo. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom joj pokidao dugmad na pidžami i našao se lice u lice s njenim sisama.

Bile su lepe, velike, podignute i tako bele. Zastao sam i sam zbunjen svojom reakcijom, no đavo kao da joj nije dao mira, promrmljala je gledajući me pravo u oči:

– Ajde frajeru…!

I tad je definitivno kvrcnulo u mojoj glavi. Zgrabio sam je u naručje, ugrizao za vrat, podigao joj jednu nogu do svog struka i onako preko pantalona je nabio na sebe. Jauknula je ali se nije ni pomerila, umesto toga dobio sam šamar, vreo i glasan.

Podigao sam joj i drugu nogu i navalio je na sto. Počupala me je za kosu i ugrizla za vrat.

A onda sam otkopčao jednom rukom svoje pantalone i pustio ih da padnu dole a drugom strgao njene gaćice.

Moj kurac je već pulsirao kao lud, ali iznenadjenje koje sam doživeo dotakavši njenu pičku bilo je nešto što me je potpuno raspametilo, i u čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana, da se niz moje prste sliva njen sok pomešan sa spermom drugog muškarca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt