STRASTI SE RASPLAMSALE! Jedva smo došli do daha – Ispovesti
Ispovesti

STRASTI SE RASPLAMSALE! Jedva smo došli do daha

Ne mogu da kažem da sam bio neki Don Žuan koji je devojke satirao od kurca…

Mislilm da me je u tome kočila moja mlaka emotivnost, koja se budila kad god bih kresnuo neku devojku. Iako bi trebalo sve da se svede samo na seks, ja sam od toga kreirao kvantnu fiziku.

Moje seksualno iskustvo je, do te večeri, bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te devojke sam se zaljubljivao, kao što već rekoh, naivno i dečački verujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumeva.

Znam, živeo sam u zabludi. Na kraju bi one sve odlazile, jer ih je smorilo moje bezrezervno poklanjanje pažnje. One su, zapravo, tražile da ih neko leši kurčinom i oslobodi predispitnog stresa.

Naravno, to se promenilo…

Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite. Tako i tog januarskog roka. Dok su ostali otišli kućama za praznike, ja sam s retkim studentkinjama, koje su u gradu imale jebače, ostao u domu, ali da učim.

Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava doma je u međuvremenu isključila grejanje, tako da sam bukvalno skoro sve vreme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu.

Sve u svemu, atmosfera za manastir a ne za studentski dom. Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice, portiri i dve studentkinje sa mog sprata…

I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati, začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače.

Pred njima je bila Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava, smeđa devojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj se, jer je već, otkako sam ja u domu, imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati.

Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunih, dodah joj upaljač i ona s zapaljenog cigaretom bez i hvala ode hodnikom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt