(FOTO, +18) ‘IMAM DVA METRA I VOLIM SE SEK**TI!’ Skinula se pred kamerama: Da, ja to jako volim raditi – Ispovesti
Zanimljivosti

(FOTO, +18) ‘IMAM DVA METRA I VOLIM SE SEK**TI!’ Skinula se pred kamerama: Da, ja to jako volim raditi

Prvo je na red došao magazin ESPN-a, a kad je dobila poziv popularnog Playboya, taj poziv nikako nije mogla odbiti.

“Slavim svoju seksualnost”

Tako je reagirala Liz Cambage, jedna od posljednjih koja je izabrala skinuti se pred foto-aparatima. U današnjem feljtonu prisjećamo se svih sportašica koje su izabrale otići toliko daleko i pokazati se svojim fanovima, a Australka je jedna od posljednjih. Učinila je to prije svega nekoliko mjeseci.

Želi biti inspiracija drugima

“Hvala Playboyu na ovoj prilici. Ovo je za sve one koji se ne osjećaju samopouzdano u svojoj koži i sa svojom seksualnošću”.

Još je otkrila i ovo:

“Provela sam puno vremena kao tinejdžerica mrzeći samu sebe, pokušavajući se stisnuti u nekoga tko nisam ja. Zaista se nadam da će moja ljubav prema samoj sebi ispirirati one koji se muče sa vlastitim izgledom…”, rekla je između ostaloga ova 203 centimetara visoka košarkašica.

Naglasila je da je jedna od otvorenijih po ovom pitanju.

‘Da, volim se seksati, i što sad?’

“Da, ja sam 203 centimetra visoka sportašica i volim se seksati. I što sad? Ja sam ljudsko biće i to je nešto što mi radimo. Čini se da zato što sam sportašica da ne smijem biti seksi, da mi to nije dozvoljeno.”, rekla je i zaključuje na tu temu:

Sve što od mene društvo želi je da sjednem, šutim, treniram i igram. Ali ja želim biti ženstvena. Cijeli mi se život govori da budem usredotočena na sport, ali na kraju sam samo čovjek i borim se za stvari koje su veće od sporta”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt