Jecala sam od ZADOVOLJSTVA! Mršavko VELIKE BATINE me je RASSTURAO! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Jecala sam od ZADOVOLJSTVA! Mršavko VELIKE BATINE me je RASSTURAO!

Navodno noćni čuvar ne može da dođe na posao. Tako da smo se dogovorili da uveče posle deset kad majka legne, dođem kod njega u sobu. Rado sam prihvatila jer moja pica je bila još nadražena i spremna kao nekad u najboljim danima i želela kurac u sebi. Posle toga sam izašla. Ceo dan sam razmišljala šta mi se to dogodilo. Moram biti iskrena i priznati da me nije baš nešto grizla savest. Nisam se mnogo opterećivala tim nego sam željno iščekivala noć da ponovo osetim njegov tvrdi kurac. Uveče sam smestila majku u krevet, okupala se i požurila kod novog jebača. Ušla sam u sobu gde me čekao go i nestrpljiv. Skinula sam laganu spavaćicu ispod koje nisam imala ništa i odmah se namestili u pozu 69. Sa puno strasti pušila sam mu, dok je on meni lizao klitoris i picu, koja je već sva bila vlažna.

Kad smo uveliko bili u punom zanosu, odjednom su se otvorila vrata. Na njima je stajao mršavi kolega. Bila sam vrlo iznenađena i zatečena. Još više sam se zaprepastila kad sam videla šta ima među nogama. Bez obzira što je bio sitan i mršav, imao je neverovatno veliki kurac. Mnogo veći od lepog i skoro duplo deblji, bez obzira što je visio i bio u opuštenom stanju i takav mu je visio do kolena. Brzo sam se skupila i počela da negodujem, spremna da odem. Nisam mogla da verujem kako su me izradili. Lepi je počeo da se pravda i kune da nije znao da će mršavko da se vrati sa posla. Onda mi je priznao da ipak kad ga je predveče iznenada video, pala mu je na um ova ideja. Sve to navodno podstaknut mojom pričom od jutros. Mršavom je ispričao šta se dogodilo između nas i predložio mu da nam se pridruži. Što je ovaj to oduševljeno prihvatio. Počeo je da me ubeđuje kako mi je ovo jedinstvena prilika da probam seks sa dvojicom. I kao što mogu da vidim sa izuzetno obdarenim.

Meni je to bilo sve nekako čudno, kao da se događa nekom drugom. Dešavalo se nešto baš kao u mašti, koju sam toliko puta slušala i pričala. Ukipila sam se i nisam znala šta da radim. Dok mi je on nešto pričao ja sam grozničavo razmišljala. Već sam prevarila muža i skrenula sa pravog puta, posebno svojih principa. Razmišljala sam, zašto ne ići dalje? Sve muževljeve fantazije, na neki način su postale i moje. Negde u dubini duše, ja sam isto želela sve to. Drugog jebača, seks sa dvojicom i najviše nekog obdarenog da me dobro popuni. Sad mi se pružila jedinstvena prilika da sve to probam. U sebi sam prelomila i rešila da definitivno to iskoristim. Pomerila sam se na sredinu velikog kreveta i pozvala mršavka da nam se pridruži. Oni su to jedva dočekali i brzo sa strana se spustili pored mene. Onda je počelo nešto lepo, najluđe i najčudnije što sam doživela. Dvoje usne, četvore ruke su u isto vreme šarale po mome telu. Ja sam mojim rukama uzela njihove kurčeve i polako ih milovala.

Zatim se lepi spustio do moje pice i nastavio da me liže. Mršavko se pridiže i svoju kurčinu stavi mi na usne da mu pušim. Zinula sam koliko mogu ali ni glavić nije mogao da mi stane, zbog njegove ogromne veličine. Jedino što sam mogla da ga ližem, ljubim i sa dve ruke da mu drkam. Polako je počeo da se diže. Lepi je prestao da mi liže mokru ribicu i ušao mi među noge. Namestio je svoj kurac na ulaz moje pice i polako ga počeo uterivati. Čim ga je smestio celog, navalio je silovito da me jebe. Srećno sam zamešala guzom i još jače drkala i lizala veliku kurčinu koja se sve više dizala. Priče kako veliki kurčevi nikad ne mogu skroz da se ukrute uopšte nisu tačne. Ovaj u mojim rukama digao se i ukrutio isto kao lepom ili mome mužu. Ne samo da se ukrutio već je narastao po mojoj proceni daleko preko 20cm. Kasnije mi je sam rekao da sam u pravu i da ima tačno 25cm. A bio je i duplo deblji od lepog ili muževog. Imao je ogromnu glavu i sav je bio prošaran finim žilama. Koliko sam bila napaljena lepi me brzo doveo do orgazma. Odmah za mnom on je stenjući svršio i spermom mi napunio picu. Ustao je sa mene i legao pored. Dok sam ja mršavka rukom držeći za tu veliku kurčinu, dovela do moje nadražene i spremne pice.

Bez obzira što sam svršila nisam mogla dočekati da mi utera taj svoj moćni kurac. Nisam imala nikakav strah od njegove veličine, već samo ogromnu želju da ga što pre osetim u sebi. Uhvatila sam ga šakom negde iznad korena i protrljala po uspaljenom otvoru pice. Onda sam ga namestila na ulaz i on je počeo da ga gura u mene. Činilo mi se da je čitavu večnost ulazio. I ako sam bila razrađena i dobro podmazana, teško je ulazio zbog svoje veličine. Razmicale su se i širile mekane usmine da propuste grdosija na njegovo mesto gde vlada i usrećuje. Pica mi se nenormalno širila, otvarala se a kurčina je polako ulazila sve više i više. Držala sam ruku na kraju te grdosije i kad mi je ušao do nje, a to je bilo mnogo više od pola, rekla sam mu da malo zastane kako bih se privikla na tu debljinu i dužinu. Bio je već toliko duboko u meni gde do sad nikad niko nije. Od te njegove debljine pica mi je bila nenormalno raširena i dobro popunjena. Opet sam svršila. Kad su me prošli talasi svršavanja, sklonila sam ruku i rekla mu da nastavi sa ulaženjem.

Želela sam po svaku cenu da ga u sebe primim celog. Nastavio je da ga uteraje, samo što ga je sad po malo vadio i polako gurao napred sve dublje i dublje. Stenjala sam i jecala ali ga i odlučno primala, sve dok jednog trenutka nisam osetila tvrda jaja kako me po guzi udaraju. Osećala sam i znala da je do korena u meni. Osećaj je bio čudan, neverovatan i neponovljiv. Od te lepote ponovo sam uletela u strahovit orgazam jer užitak je bio neizdrživ. Cvilela sam, uzdisala i jecala a u grlu prigušivala krike. Bila sam ipak toliko prisebna da shvatim gde se nalazim. Inače i ranije kad bih se dobro nadražila obavezno sam višestruko svršavala. Mršavko je nastavio da me žestoko jebe a ja sam svršavala i svršavala. Pored ogromne veličine bio je jako izdržljiv. Lepi valjda od gledanja ponovo se uzbudio i dao mi svoj kurac na pušenje. Pušila sam mu koliko sam mogla, jer velika kurčina me naprosto rasturala. Nije dugo izdržao i ubrzo je opet svršio mi po licu i grudima. Tada je i mršavko počeo da stenje a kurčina da mu se trza i svršava obilno se prazneći u meni. Ostao je tako klonulo jedno vreme da leži na meni. Prijalo mi je da osetim kako gubi na čvrstini i smanjuje se. Onda ga je izvadio i legao pored. Ležali smo svo troje i šumno disali. Kada sam malo došla sebi ustala sam i pošla u svoju sobu. Pre toga dogovorili smo se da sve ponovimo sledeće veče. Silazeći niz stepenice drhtale su mi noge od silne jebačine. Neki fini umor ovladao je mojim udovima. Dugo sam se tuširarala i razmišljala, šta sam to uradila. Da me neko pitao kako se osećam, verovatno bolje nego ikad. Legla sam u svoj krevet i od umora brzo zaspala.

Ujutru kad sam se probudila, imala sam osećaj kao da je brzi voz prešao preko mene. Pica mi je dobro bridela jer bila je temeljno izjebana i dobro nažuljana od kurčine, bez obzira što sam bila jako vlažna i nenormalno napaljena. Osećala sam se sretno i zadovoljno. Čak je i majka to primetila i pitala me zašto se stalno smešim. Snašla sam se brzo i rekla joj da sam sretna jer za par dana idem svojoj kući, mužu i deci. Poverovala mi je i više nije pitala o mome iznenadnom raspoloženju. Kako je dan prolazio, malo po malo došla sam sebi. Više nisam osećala posledice mršavkova kurca. Ponovo sam bila nestrpljiva kao neka šiparica i jedva čekala veče za nastavak moje seksi avanture. Svakakve misli su mi se vrzmale po glavi. Kad jednom osetiš kako te divno, potpuno, ispuni veliki kurac, kako se trza u tebi dok ispušta seme, onda ne možeš bez njega. Koliko sam bila nestrpljiva, predveče kada su stigli došlo mi je da odmah odem kod njih. Normalno sačekala sam majku da legne, opet se iskrala i otišla u njihovu sobu, gde su me oni radosno spremni čekali.

Ponovili smo sve od predhodne večeri i još mnogo više. Brzo sam se navikla na dva jebača i ogromni kurac. Posebno sam uživala taj veliki da jašem, da na njemu mešam ne dozvoljavajući da ga i jednog trenutka izvadi. Probali smo razne poze a ja sam se trudila i nameštala da mi veliki bude što više u pici. Iz noći u noć smo sve to ponavljali. Do pred zoru neumorno su me jebali. Posebno su bili uporni zadnje veče pred njihov odlazak. Kako su rekli želeli su da me dobro izjebu, da bi ih što bolje pamtila. Sigurno ću ih pamtiti za sva vremena, pogotovo mršavog i njegov ogromni kurac koji me prosto rasturao i doneo mi toliko divnog zadovoljstva.

Moram napomenuti nešto vrlo važno. Tu nije bilo nikakvih emocija ili zaljubljenosti, kako sa moje tako i sa njihove strane. Samo velika želja za dobrim seksom. Danas tri dana posle svega, sedim u autobusu vraćajući se kući. Dovršavam ovu moju priču koju sam predhodno dva dana napisala. Imam veliku dilemu, pošto mužu ništa nikad nisam krila, dali da mu ispriča sve ovo što mi se dogodilo? I definitivno sam rešila da mu ništa ne kažem! Već da nastavim život sa njim kao i do sada. A sebi ću ovakve stvari, da omogućim kad god mi se ukaže prilika. Naročito sledeće sezone kad opet odem kod majke. Samo ću se potruditi da ostanem što duže budem mogla.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt