Jecala sam od ZADOVOLJSTVA! Mršavko VELIKE BATINE me je RASSTURAO! – Ispovesti
Ispovesti

Jecala sam od ZADOVOLJSTVA! Mršavko VELIKE BATINE me je RASSTURAO!

Posle trideset godina braka, polako i nekako neprimetno došlo je do krize. Zašto? To muž a ni ja nismo znali da objasnimo. Inače uzeli smo se mladi i iz velike ljubavi. Izrodili smo već veliku decu i zaista imali više nego dobar brak u svakom pogledu. Tu svakako mislim i na seks, koji nam je bio izuzetno dobar. On je mogao često i vrlo kvalitetno da me tuca i zadovoljava. Ja sam se trudila da ga u svemu pratim. Seks nam je bio raznovrstan i vrlo uzbudljiv Isprobali smo sve što jedan normalan bračni par može. Ali već par zadnjih godina nešto škripi. U svakom slučaju više to nije ni blizu kao nekad. Mislim da je krivica do mene. Jer ja sam ta koja je postepeno gubila interes, da bih ga skroz vremenom izgubila. A muž je i dalje mogao čini mi se svaki dan. Jako se ljutio dok sam ja izmišljala raznorazne izgovore.

U svakom slučaju brak nam je bio u ozbiljnoj krizi. Nekoliko puta pokušao je da razgovara na tu temu ali ja sam uvek ostajala nekako zatvorena. Tako da nam ni razgovor nije mnogo pomogao. Čak sam ja njega optužila da je opsednut i opterećen seksom. Posle toliko godina braka kao da smo postali stranci. Sama sebi nisam mogla objasniti šta se to sa mnom dešava. Volela sam ga i dalje, ali više nije bilo želje, još manje strasti za seksom kod mene. Opravdavala sam to našim godinama, mojim klimaksom, sitnim bolestima i lošom materijalnom situacijom. Meni je posebno smetao njegov izgled.

Nekada jako zgodan muškarac, bivši sportista savršenog izgleda sada se dosta ugojio i pustio stomak. To sam mu redovno prigovarala. Nasuprot njemu ja sam se dosta dobro držala. Nisam više bila baš kao u mladosti ali bez lažne skromnosti i dalje sam dosta dobro izgledala. Telo mi je bilo zategnuto, vitko, sa dobrom guzom i sisama. Prešla sam pedeset, a izgledala kao da imam najviše četrdeset. Još su se mnogi muškarci okretali za mnom, delili mi komplimente i nabacivali. Moram napomenuti jednu jako važnu stvar a to je da sem muževa, moja pica nije probala drugi kurac, ako se tu ne računaju vibratori i druge seksi igračke, koje smo često u sretnim vremenima koristili. Volela sam seks i u njemu dobro uživala. To je bio još jedan razlog više da se zapitam šta se to samnom dešava. U to vreme pričali smo i neke svoje mašte, čiji sam ja uglavnom bila inicijator. Najčešće su te mašte bile, nas dvoje sa još jednim obdarenim jebačem. Više puta smo razgovarali da to i stvarno probamo.

Ja sam bila ta koja je bi to uvek kategorički odbijala. U zadnje vreme ni tih priča više nije bilo, kao ni seksa. Život ide svojim tokom bez obzira šta mi maštamo i želimo. Pre dva meseca otišla sam u zavičaj kod majke, da bih zamenila sestru. Majka je živela u turističkom mestu i dugi niz godina izdavala je sobe. Uglavnom su to bili terenski radnici. Zbog starosti i bolesti nije mogla više da radi, pa smo sestra i ja na smenu to odrađivale. Sestra je zbog svog posla morala da se vrati kući, a i sezona je bila već pri kraju. Kad sam stigla od deset stanara posle par dana ostala ih je šestorica. Opet posle jednog vremena četvorica, a malo kasnije samo dvojica. Inače sa njima nisam imala nikakve kontakte. Jedino što sam čistila, menjala peškire i posteljinu dok su oni bili na gradilištu. Radili su od ujutru do kasno popodne .

Sobe su im služile da se odmore, istuširaju i prespavaju. Uglavnom vreme sam tako provodila i uživala u svom rodnom mestu. Ta atmosfera, more, predivna klima, ili ko zna šta, počeli su u meni ponovo da bude ženu željnu seksa. Nešto čudno mi se dešavalo. Čak sam par puta sama prstima, mazila svoju ribicu i zadovoljavala se kao nekad u mladosti. Nisam mogla da se setim kad sam zadnji put to radila. Osećaj je bio dobar, samo ipak falio mi je kurac. Ali tu sad nije bilo pomoći. Ja koja nikad nisam mislila na druge muškarce, počela sam krišom da gledam stanare i da ih procenjujem. Svi su bili uglavnom mišićavi i zgodni. Od ove dvojice koja su ostala jedan mi se posebno svideo. Ličio je na muža od pre desetak godina. Toliko je i bio mlađi od njega. Drugi takođe njegovih godina, ali za moj ukus nekako suviše mršav i žgoljav. Samozadovoljavala sam se i dalje a njih krišom gledala.

Primećivala sam u prolazu kako me obojica pohotno odmeravaju i gledaju, bez obzira što im nisam davala nikakvog povoda. Jednog dana ovog zgodnijeg, dovezle su kolege sa gradilišta pošto je povredio nogu, navodno iskrenuo je skočni zglob. Pomogli su da se popne na sprat a mene zamolili da mu obezbedim hladne obloge. Što sam ja i učinila. Pošto je mršavko ujutru otišao na posao, popela sam se do njega da vidim kako je i da li mu nešto treba. Preko noći kolega mu je menjao obloge tako da mu je zglob dosta dobro izgledao. Zamolio me je ako hoću da mu kasnije, dok se istušira donesem kafu. Obećala sam mu i izašla. Posle sat vremena ponovo sam otišala na sprat da mu je odnesem. Vrata su bila poluotvorena, tako da sam odmah ušla unutra. Umalo mi šolja nije ispala, jer imala sam šta i da vidim. Moj lepi stanar sedeo je na velikom krevetu i drkao kurac. Kasnije mi je priznao da je to namerno uradio kad je čuo da dolazim. Dok se tuširao smišljao je kako da mi priđe. Ta dosta bezobrazna ideja učinila mu se kao najbolja.

Ukupila sam se jer mi je bilo jako neprijatno. Ne znam zašto se nisam vratila. Ostala sam u mestu ukopana i dalje gledajući u taj kurac. Prvi put sam gledala tuđi i to uživo, a da nije muževljev. Na to je on ustao i počeo da me grli. Nisam pružala nikakav otpor, tako da je slobodno nastavio da me po celom telu grli i mazi. Spustila sam šolju na stočić i počela vrlo stidljivo mu uzvraćati. Odjednom iznenada u meni i mojoj pici se probudila neverovatna želja, koja je bila veća od svih mojih moralnih predrasuda. Ne znam zašto ali kroz glavu su mi prošle muževljeve reči: ” ženu ne jebe kurac, već situacija i određeni trenutak”. Izgleda da je meni baš sad došao taj trenutak. Stidljivo sam počela da mu uzvraćam milovanjem i poljupcima. U meni se budila strast. Žestoko sam ga grlila i ljubila. Nestrpljivo me skidao a ja sam mu pomagala. Spustili smo se na veliki krevet i ubrzo završili u pozi 69. On mi je lizao nabubreli klitoris, usmine i ljubio vlažnu picu. Dok sam ja halapljivo mu pušila i drkala već tvrdi kurac.

Bio mu je lep i sličan muževom od nekih 17-18cm. Želela sam ga što pre u sebi. Legla sam na leđa i raširila noge. Smestio se između mojih bedara i odmah mi ga zabio. Pica mi je bila jako vlažna da mi je vrlo lako ušao. Digla sam noge i ukrastila mu ih preko leđa. On se žestoko nabijao u moju željnu picu. Sam osećaj, a i njegov način jebanja bio je mnogo drugačiji nego kad me muž jebao. Od silne strasti ubrzo sam počela tiho da cvilim, stenjem i svršavam. Kad je to osetio, takođe je počeo da svršava i prazni se u meni. Pokušao je da ga izvadi ali stegla sam ga nogama tako da je ostao unutra sve dok se nije smirio. Posle izvesnog vremena spustila sam noge dozvolivši mu da ga izvadi iz moje izjebane pice i legne pored mene. Ne znam zašto? Ali tada sam otvorila dušu čoveku meni do tada potpuno nepoznatom. Ispričala sam mu za moj seksualni probam i koliko dugo se nisam jebala. Rekla sam da je on jedini muškarac pored muža koji me do sad tucao. Neznam zašto ali sam mu takođe rekla za naše mašte da se pojebem sa nekim drugim dobro obdarenim jebačem. Malo mu je to sve bilo čudno. Takođe čudio se i pitao, kako je moguće posle toliko godina da tako vatrena i zgodna ženska se nikad nije pojebala sa nekim drugim. Dok smo razgovarali on me nežno milovao po grudima i pici. Ponovo mu se digao i hteo je da sve ponovimo. I meni nije bilo baš svejedno. I ja sam želela još, ali morala sam da ga odbijem i siđem dole, da majka ne bi nešto posumnjala. Brisala sam se dok je on popio hladnu kafu. Rekao mi je da mu se kolega javio da ostaje dežurni celu noć na gradilištu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt