ISPIT SAM POLOŽILA U KREVETU: Profesor i dekan su me udruženim snagama razneli, uživala sam dok su me pu*ili – Ispovesti
Ispovesti

ISPIT SAM POLOŽILA U KREVETU: Profesor i dekan su me udruženim snagama razneli, uživala sam dok su me pu*ili

Na kraju prve godine faksa zakočio me jedan ispit, nikako nisam mogla da pročitam tu ogromnu knjigu a kamoli da naučim. Da ne bih izlazila i padala bezveze odlučila sam da upotrebim svoju pičku. Lakše je pojebati se s profom, nego uzalud bubati. Pokucam ja na vrata njegove kancelarije, uđem, i ne pogledavši me pruži debeli, ćelavi profa ruku prema garnituri za sedenje, zamolivši me da pričekam. Obukla sam bila dugu suknju i obula čarape dokolenice i visoke štikle.

Razdvojim ja noge i podignem suknju i isturim svoju pizdu. Bolje sam da shvati u čemu je stvar, nego da mu objašnjavam. Još počnem da se dirkam, da guram prst u rupu, ali on ni da pogleda. – Priđite koleginice, – kaže on ne dižući glavu, – U čermu je problem? Priđem do stola, stanem pored njegov stolice i počnem da brljam po torbi, kad uh, kao slučajno pravo pred njega ispadne vibrator.

Uzmem ga ja u ruku i počnem da gladim, profa ni da bekne, samo gleda. Prinesem spravu do usta i počnem da ližem. Drugu ruku stavim na njegov kaiš i otkopčam mu pantalone. Već mu se bio digo.

Jedva ga napipam od ogromne stomačine. Kleknem onda ispred njega i počnem da ga ližem. Glava mi udara u stomak, ali baš me briga, lakše mi je da mu pušim i pustim ga da me malo pojebe nego da učim. Podigne me profa i presavije preko stola, zadigne mi suknju i zaječi kad vidi da mi je dupe golo, nisam imala gaće.

Približi on kurac do moje rupe, ali od stomaka nikako da uđe, mislim uđe, ali samo malo. Mučimo se tako nekoliko minuta, ali uzalud. – Profesore, hajde da se okrenem na leđa, pa mi onda vi račepite noge, tako će biti lakše. Posluša me on i uradi to.

Kukovi su počeli da krckaju koliko me je razapeo, ali na sreću kurac prodre u mene. Osećam ga da dobro ulazi, ali ne vidim, stomak mu je skroz preko moje pičke, čak do pipka me prekrio, ali gura profa, gruva lepo. Mogla bih tako da ga pustim i dva sata da stenje i ravnomerno gura. Malo mi je dosadno, ali izdržaću.

Odjednom se profan povuče i jeknu, – Dekan! – Kakav dekan? – pitam, ništa nisam čula. – Sad je ulazio i video nas, – kaže on uplašeno. – Čekajte me tu, vraćam se za pet minuta, – kažem mu i istrčim za dekanom. Stigem ga na vratima njegove kancelarije i zagledam mu se u oči.

Pružim ruku do njegovih pantalona i stegnem ga za kurac. – Hajdete samnom, hajde da me malo jebete. Isprva se opirao ali ipak je krenuo zamnom kad sam ga uhvatila za ruku i stavila je međeu svoje noge. Profa sedi na garnituri, još pantalone nije zakopčao, kurac mu je splasnuo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt