“Nisam mogao odoliti kumi” – Ispovesti
Ispovesti

“Nisam mogao odoliti kumi”

“Ja i kum smo strastveni ribari i često idemo na rijeku. Za vikend sam u 6 sati ujutro bio pred njegovom kućom, a on mi je rekao da prvo uđem i da popijemo kafu.

Kada sam ušao upozorio me da budem tih jer njegova žena, MOJA KUMA spava u dnevnom boravku. Kada smo ušli u sobu prvo sam bacio pogled na sećiju na kojoj je kuma spavala.Ostao sam očaran kako dobro izgleda i to bez šminke.

Ubrzo je kum otišao do wc-a da se spremi, a ja sam ostao sam u dnevnoj. Đavo mi nije dao mira i odmah sam ustao, ne čekajući ni jedne sekunde i prišao joj. Došao sam samo da udahnem njen miris, a onda sam pretrnuo od straha, onako u polu snu je rekla, NEMOJ SAD, PUSTI ME DA SE ODMORIM…

Na dva koraka sam izletio iz kuće. Nikada nisam imao misli da budem sa mojom kumom, ali ovo me je totalno uništilo, evo 3-4 dana samo o njoj razmišljam, čim zažmirim njeno lice je preda mnom, ne znam šta da radim.”

BONUS ISPOVEST:

“Nakon što su nam roditelji umrli, nažalost nastala je zavada između mene i 3 brata i niko ni sa kim nije komunicirao godinama.

Ja sam saznala da imam zloćudni tumor, a budući da je jako brzo napredovao, jedna kolegica mi je našla privatnu kliniku u Zagrebu da bi to što prije riješila.

Rastavljena sam, majka 2 školarca, radim za 4000 kn i eto nekako imam za nas, ali za bolničke troškove koji su enormno veliki nisam imala novca i nisam znala šta i kako.

Kad eto baš taj dan kad sam trebala za Zagreb, dolaze moja braća meni (ne znam kako su uopće saznali), Jedan je pokupio djecu i odveo ih kod sebe na čuvanje, a ova dvojica iz auta mi viču upadaj idemo, čak su mi svi dali novaca za bolničke troškove…Plakala sam kao malo dijete jer u najtežem trenutku mog života oni su došli da mi pomognu i bili uz mene u kakvim god odnosima da smo bili prije toga. Nema te ljubavi kao što je bratska.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt