"ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM": Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM”: Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON

– Šta je, što sada nisi divlja?

Ona ništa ne govoreći još koji trenutak ostane tako nagužena i lagano odmakne guzove da on izađe iz nje, okrene se prema meni dajući mi par poljubaca i lagano me položi na leđa. Dok sam ležao ona sede lagano na meni i nameštajući kurčinu u guzu lagano sedne na njega, na moje iznenađenje poče sve brže i brže se nabijati, mešati i urlikati kao da je neko siluje. Uživao sam u tim nabijanjima.

– Kada počneš ponovo da svršavaš reci mi.

Nije prošlo puno i kroz jecaj kaže:

– Svršavam, svršavammmmmmmmm…

Related Articles

A ja je brzo uhvatim za guzu i primaknem svojim ustima da joj pičkica bude tačno na mojim ustima i počnem je strasno sisati dok ona pičkicom meša na mojim ustima. Ludela je, mešala, vrištala, sva su mi usta bila vlažna od njenih sokova, nije se nadala da će na taj način i na mojim ustima da svrši. Kada je počela malo da se smiruje ja taj trenutak iskoristim da je vratim ponovo na njega i naglo počnem zabijati prvo u pičkicu držeći je za guzove podižući gore pa naglo spuštajući dole, pa ga onda izvadim iz pičkice i zabijem u guzu. Kada sam osetio da mi dolazi vrhunac ona brzo legne na leđa i kaže:

– Jebi između sisa!

A ja sam odmah seo na nju, zabio ga među sise i počeo da je jebem dok je ona otvorila usta čekajući spermu. Počeo sam napokon i svršavati. Ni samo nisamo mogao da verujem koliko je sperme bilo. Mlazevi su joj okupali lice, napunili usta.

– Još, još, istresi sve, istresi sve! Kazni me, puni mi usta, sledeći put ćeš mi napuniti i guzu i pičkicu.

Nakon toga smo se malo odmorili a drugu partiju smo uzeli i vibrator koji sam joj zabijao malo u pičkicu dok sam je jebao u guzu, pa kasnije malo u guzu dok sam je jebao u pičkicu.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt