"ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM": Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM”: Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON

Ja se samo nasmešim i jezikom nastavim da prelazim preko tela sve do stomaka i pičkice na kojoj se zaustavljam i klituris jako sisam, dok me ona hvata za glavu nabija u pičkicu i mesa. Na trenutak sam mislio da su mi sva usta u njenoj pičkici mada me to palilo. Podižem lagano glavu, uhvatim svoju kurčinu koja je nabrekla i lagano počnem udarati po pičkici, usnicama mazeći ga oko rupice usnica govoreći.

– Želiš li ga unutra?

– Daaaaaaaa nabij ga… – cvileći reče.

I ja ga lagano počne zabijati. Bila je jako vlažna, napaljena i poludivlja, nije trebalo dugo da joj ga počnem zabijati jako i divljački. Ona je prosto vrištala od uživanja, podigla je noge oko mog struka, dok sam ja prebacio obe ruke ispod njenih nogu i uhvatio čvrsto rukama za guzove šireći ih koliko mogu i nabijajući kurčinu skroz do jaja, osećajući kako jaja lupaju po pičkici. Svršavala je, vrištala, mešala. Nakon nekog vremena tog ludog tempa ja ga izvadih i polako je okrenem da se naguzi, a pre nego što se naguzila uhvatio sam je za kosu i onakav vlažan kurac sam joj zabio par puta u usta a ona ga je oblizivala. Kada se naguzila onda kažem:

– E sada kučko ima da te kaznim za ono u autu.

Počeo sam ponovo jako nabijati među guzove u pičkicu držeći je oko struka, dok ona dahće vrišti…

– Kazni me!

Jako sam joj zabijao do besvesti dok desnu ruku prebacujem na vrh guzova i mojim palcem joj mazim rupicu u guzi. Ona još više meša uživajući u tome kada god joj ga jako nabijem. Onda je levom rukom pljesnem po guzovima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt