"ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM": Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON – Ispovesti
Ispovesti

“ZA*IJ MI GA, NE MOGU DA ČEKAM”: Bila sam poludivlja, vlažna i nap*ljena, a trebao mi je ON

Dok je tražila nešto u svojoj torbi, mahinalno se naguzila što sam ja iskoristio da joj priđem otpozadi i u jednom pokretu povučem pantalone dole. Ona malo iznenađena brzo se rukama nasloni na krevet i uz smešak kaže:

– A šta bi ti?

Ja ništa ne govoreći povučem malo gaćice u stranu koje su bile jako jebozovne i počnem da joj ližem pičkicu koja je već bila vlažna. Uživao sma u njenim sokovima sve dublje zabijajući jezik u nju, dok sam je drugom rukom lagano mazio po guzi i otvoru pičkice. Počela je da uzdiše i da meša lagano nabijajući pičkicu sve jače na moja usta dok je palac ulazio sve više u guzu. Počela je da stenje, meša i ludi. Nisam prestajao. Pičkica joj je bila tako slatka i jako ukusna, a pri svakom maženju sa prstom u guzu pičkica joj se više otvarala. Svršila mi je na jeziku a ja sam zadovoljno skupljao njene sokove.

Lagano sam je podigao i stavio je na krevet da legne, bila je sva zajapurena i crvena u obrazima dok je posmatrala kako joj otkopčavam grudnjak i gnječim lagano velike okrugle sise. Počinje da me moli…

– Zabij ga srećo u meni!

Ja se samo smešim i lagano prstima mazim pičkicu i svaki put kada zabijem prst u pičkicu onda ga lagano izvadim i namerno poližem dok ona posmatra i još više ludi. Tako i ovaj put zabijem prst u pičkicu.

– Poliži ga, oseti svoj sok – naređujem joj.

Ona ga bez pogovora zabi skroz u usta. Znao sam da sa njom mogu sve jer je stvarno htela biti ono šta je pisala samnom. Počnem lagano da joj mazim sise dok ga ona ludo drka steže i priča.

– Zabij mi ga hoću ga unutra!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt