"Jè*ité me direktore!" Dobio sam najlepši rođendanski poklon od sekretarice! – Ispovesti
Ispovesti

“Jè*ité me direktore!” Dobio sam najlepši rođendanski poklon od sekretarice!

Tada mi je bilo 40 godina i bio sam prezadovoljan svojom karijerom. Bio sam direktor čitavog koncerna i svestan sam da sam uživao u moći koje mi je položaj donosio.

Važio sam za pristojnog i kulturnog saradnika. Volele su me žene i sanjivo su me gledale.

Nisam želeo da koristim svoj položaj nikada, a i bio sam oženjen u to vreme.

Ona je došla na mesto nove sekretarice. Iskusna, rasna, crvenokosa lepotica u najboljim godinama. Sećam se da je tog dana imala zelenu usku haljinu sa šlicem. Njene velike grudi su prkosile iz tog prelepog dekoltea. Prišao sam joj da se upoznamo.

– Ja sam Miloš. Dobro nam došla u tim-rekao sam joj zbunjen njenom pojavom.

Gledala me je zelenim, snenim očima i samo se nasmejala.

Primetio sam njene pune usne i prelepe zube. Instiktivno sam joj se zagledao u dekolte. Primetila je i samo je šeretski sklonila uvojak sa vrata kako bi mi oslobila pogled. Nisam prestajao da je upijam očima. Ustala je i tada sam primetio šlic koji je otkrio njeno koleno. Ne mogu da opišem kako sam odreagovao u sebi. Kao da me je sto munja udarilo.

– Znam ko ste. Hvala Vam na šansi za posao-prozborila je.

Od tada nisam imao više mira. Samo sam maštao kako da je pojebem.

Toga jutra mi je bio rođendan. Došao sam pre svih na posao, a onda sam začuo kucanje. Ušla je nasmejana sa poklonom u ruci.

– Srećan rođendan dragi direktore-rekla je i sela na kraj moga radnog stola. Suknja joj je bila uska i ocrtavala je svaki delić njenog tela. Sise su joj ispadale iz svilene košulje. Otkopčala je taman toliko da se smrznem. Smeškala se sve vreme. Otvorio sam poklon. Kupila mi je set za vino uz poruku “Hajde da ga popijemo zajedno!”.

Napalio sam se od svega što sam video i pročitao. Nedvosmisleno mi je dala do znanja šta želi od mene.

Prišao sam joj da joj se zahvalim,ali me je ona zgrabila za rever i strasno poljubila. Oblizala je usne nakon poljupca i rekla “Slađi si od čokolade!”. Ostavio sam je da sedi na stolu. Otkopčala je košulju i njene bradavise su me pogodile ko strele. Ljubio sam je po vratu i mazio joj grudi. Počela je da drhti i da stenje. To mi je dalo polet da nastavim. Otkopčala mi je šlic i uzela ga u ruku. – Bio sam tvrd kao nikada u životu. Počela je da ga mazi i da se oblizuje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt