Umjesto na posao, otišao sam u hotel – Ispovesti
Ispovesti

Umjesto na posao, otišao sam u hotel

Umjesto na posao, otišao sam u hotel… Imao sam srećan brak sa svojom ženom nakon 15 godina braka njena želja za mnom je naglo opala, a i moj kum mi je rekao da malo pripazim. Inače sam terenski radnik, po 2-3 mjeseca nisam kući.

Uz pomoć tog mog kuma, koji se razumije u tehniku poredao sam po cijeloj kući kamere i mikrofone, čak sam i automobil ozvučio. Bilo je skupo, ali morao sam svoje sumnje otkloniti. Umjesto na posao u Njemačku iznajmio sam sebi hotelsku sobu i po cijeli dan gledao. 3 dana se ništa nije dešavalo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koju sam postavio u kući i rekla: STRAŠNO SI ME RAZOČARAO, UVRIJEDIO, ŽELIM RAZVOD, JER NAKON OVOGA NEMA DALJE…

Bio sam zbunjen, a onda je rekla MISLIŠ DA SAM TOLIKO GLUPA DA NE PRIMJETIM OVA GO*NA PO SVOJOJ KUĆI… Iskreno nije mi bilo jasno, jer je skoro pa nemoguće da su se kamere mogle primjetiti, ultra male i dobro sakrivene, ali žene su čudo.”

BONUS ISPOVIJEST:

Brat me je špijunirao… Moj brat često bulji u mene, odvratno mi je. Sklanjam se, pokušavam što više da budem obučena. Skoro sam primetila svetleći objekat u mojoj sobi, ne bi primetila da nisam menjala raspored sobe, onda sam shvatila da se nalazi mali svetleći objekat blizu jedne kutije.

Prvo sam bila uspaničena, onda sam shvatila da je to špijunska kamera pretpostavila sam da me brat nadgleda, odvratan je, znači! Pozvala sam mamu, ispričala sam da sumnjam u brata, mama je napravila veliku porodičnu svađu brat se vadi na druga kako se ja njemu sviđam. Muka mi je od njega. Jedva čekam da se osamostalim, ne mogu da ga gledam više!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt