Mnogo sam se osramotila – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo sam se osramotila

Mnogo sam se osramotila… Pre par meseci, dosla nasa komsinica iz Nemacke. Svratila ona kod nas na rucak i tako mi rucamo, tek ti vadi ona novcanik. Uzima novcanicu od 100 EURA iz novcanika i pruza je ka meni.Ja zablenula, mislim sama u sebi velike su to pare, sigurno misli da sestra i ja podelimo.

Cisto iz kulture, kazem ja ‘Ma ne treba, necu ja, veliki su to novci za dati.’ Ona me pogleda cudno, pa mi kaze ‘A znam ja da jesu, nego idi kupi paklo cigara, nemam nista sitno.

I UZMI SEBI ČOKOLADU ILI SLADOLED, ŠTA TI DRAŽE! Koliko sam se osramotila da ni mojoj mami nije bilo svejedno. NEMATE POJMA KAKO GROZAN OSJEĆAJ.

BONUS ISPOVIJEST:

Izbacit ću je iz kuće ako ne bude onako kako želim… Nedavno sam sasvim slučajno saznao da mi je žena trudna i da nosi žensko dijete. To je već treći puta i do sada sam je uvijek uspio nagovoriti da abortira, jer mi žensko dijete NE TREBA. Sada trudnoću krije i već je u drugom mjesecu. Dogovorio sam joj termin za abortus u jednoj privatnoj klinici.

Related Articles

Ona to ne zna i samo ću da je odvedem, jer ne želim da imam žensko dijete, tačnije to i nije dijete, dijete je muško. Ukoliko se uzprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću da je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama, a onda ću da je istjeram iz MOJE kuće pa neka rađa i odgaja tu svoju djevojčicu kako zna, a ja ću sebi već naći PRAVU ŽENU, ženu koja će rađati DJECU, a ne djevojčice i onako je nesposobna, već treći put ostaje trudna i treći puta nosi djevojčicu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt