“Ženi sam poslužio kao paravan” – Ispovesti
Ispovesti

“Ženi sam poslužio kao paravan”

Nakon 3 godine naizgled kvalitetne veze saznao sam da me vara.

Tačnije da je u paralelnoj vezi samnom i sa svojom “najboljom prijateljicom”. Da, dobro ste pročitali riječ je o ženskoj osobi. Kada sam je suočio s dokazima tj. slikom na kojoj se njih dvije ljube u jednom klubu u Berlinu, koju je slikala moja kolegica s posla koja se igrom sudbine našla tamo.

Priznala mi je da me nikada nije voljela, da sam samo bio paravan jer nije mogla priznati porodici o svojim sklonostima i da je trebala nekoga samo da prestanu vršiti pritisak na nju.

BONUS ISPOVEST:

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt