Imam stroge roditelje – Ispovesti
Ispovesti

Imam stroge roditelje

Imam stroge roditelje… Roditelji su mi vrlo strogi i opsjednuti su 10-kama na fakultetu i time da položim sve iz prve, u prvim rokovima. Druga godina sam na fakultetu i juče sam prvi puta dobila manje od 10 i to 8. Odmah me je obuzeo strah, kako ću kući, kako roditeljima na oči.

Vraćam se tako sa fakulteta, sva nikakva, sama bih sebe ubi.a jer sam podbacila, slušalice u ušima, razmišljam i pokušavam da nađem svijetlu tačku, opravdanje i tako stižem na raskrsnicu, ne gledajući ni lijevo i ni desno, u svom nekom svijetu zamišljena idem samo pravo, spuštam nogu na kolovoz sa trotoara kad u tom trenutku neko me povuče za ruku nazad.

Vraćam se u realnost, vidim neko ciganče koje pere šoferšajbe i kaže mi, NEMOJ NA CRVENO, ZGAZIT’ ĆE TE ŠTA…

Mogla sam izgubiti život zbog slabe ocjene, da li je to vrijedno toga, za moje roditelje jeste, jer kada sam im sve ispričala, rekli su mi, tačnije moj tata mi je rekao, I TREBAO TE JE UDARITI AUTO. ? ? ?

BONUS ISPOVIEJST:

Related Articles

Kada sam prije par godina krenula na rođendan svom momku, poslao je oca po mene koji inače taksira. Kada sam ušla u auto odma sam osjetila neku hemiju iako je od mene stariji 21 godinu.

Prvo što mi je rekao je bilo da sam najljepša snajka, a i ja sam bila očarana njim približila mu se i u znak zahvalnosti poljubila ga u obraz.

Rekao je da se malo provozamo po gradu, a onda da odem na rođendan. Otišli smo, a ja na taj rođendan nisam ni došla. Odmah sutri dan sam ostavila momka, a nakon pola godine i njegov otac se razveo od njegove mame i evo sada smo više od godinu dana ja i otac mog momka, bivše u sretnom braku.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt