Izbacit ću je iz kuće ako ne bude onako kako želim – Ispovesti
Ispovesti

Izbacit ću je iz kuće ako ne bude onako kako želim

Izbacit ću je iz kuće ako ne bude onako kako želim… Nedavno sam sasvim slučajno saznao da mi je žena trudna i da nosi žensko dijete. To je već treći puta i do sada sam je uvijek uspio nagovoriti da abortira, jer mi žensko dijete NE TREBA. Sada trudnoću krije i već je u drugom mjesecu. Dogovorio sam joj termin za abortus u jednoj privatnoj klinici.

Ona to ne zna i samo ću da je odvedem, jer ne želim da imam žensko dijete, tačnije to i nije dijete, dijete je muško. Ukoliko se uzprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću da je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama, a onda ću da je istjeram iz MOJE kuće pa neka rađa i odgaja tu svoju djevojčicu kako zna, a ja ću sebi već naći PRAVU ŽENU, ženu koja će rađati DJECU, a ne djevojčice i onako je nesposobna, već treći put ostaje trudna i treći puta nosi djevojčicu.

BONUS ISPOVIJEST:

Imam stroge roditelje… Roditelji su mi vrlo strogi i opsjednuti su 10-kama na fakultetu i time da položim sve iz prve, u prvim rokovima. Druga godina sam na fakultetu i juče sam prvi puta dobila manje od 10 i to 8. Odmah me je obuzeo strah, kako ću kući, kako roditeljima na oči.

Vraćam se tako sa fakulteta, sva nikakva, sama bih sebe ubi.a jer sam podbacila, slušalice u ušima, razmišljam i pokušavam da nađem svijetlu tačku, opravdanje i tako stižem na raskrsnicu, ne gledajući ni lijevo i ni desno, u svom nekom svijetu zamišljena idem samo pravo, spuštam nogu na kolovoz sa trotoara kad u tom trenutku neko me povuče za ruku nazad.

Related Articles

Vraćam se u realnost, vidim neko ciganče koje pere šoferšajbe i kaže mi, NEMOJ NA CRVENO, ZGAZIT’ ĆE TE ŠTA…

Mogla sam izgubiti život zbog slabe ocjene, da li je to vrijedno toga, za moje roditelje jeste, jer kada sam im sve ispričala, rekli su mi, tačnije moj tata mi je rekao, I TREBAO TE JE UDARITI AUTO. ? ? ?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt