Muž je često van kuće, a ja ostajem sa svekrom – Ispovesti
Ispovesti

Muž je često van kuće, a ja ostajem sa svekrom

Muž je često van kuće, a ja ostajem sa svekrom… Muž mi je mnogo odsutan, a ja sam Izolovana u kuci sa svekrom, meni nije sramota da dojim dete pred njim, namerno provociram svekra jer me ova izolacija ubija a dobro bi mi dosla zabava na stranu dok muž rinta na poslu.

Meni teško pada što moram da sedim kod kuće zatvorena kao baba, tako da sam odlučila da se zabavim malo sa mojim napaćenim svekrom, ne volim svekra ali mi prija kad me svekar gleda pred malim detetom…

Ne planiram da umrem bezgrešna, boze mi oprosti zato nisam više frustrirana već raspoložena…

BONUS ISPOVEST:

Povukao me na sebe, jahala sam ga, on me štipao i uvrtao mi…

 

Imam 35 godina, udata, majka jedne devojčice, srednjeg rasta, grudi četvorka, široki kukovi , pune usne i crvena kosa do ramena. Mužu sam dosadila ili ko zna šta, uglavnom seks imamo u desetak dana, i nije vredan spomena. A ja tek u ovim tridesetim postala nezasita, tako reći, ne bi se skidala sa kurca.

Muža sam počela varati pre tri godine, sve je to bio “normalan ” seks. Muškarci (za tri godine njih 4) bili su nežni, trudili su se da mi ugode, mazili me, ali to nije ono što sam ja želela.

Maštala sam uvek o grubom seksu, dominantnom muškarcu koji će me oboriti na kolena i tretirati kao kučkicu.

Upoznala sam nekog tipa, tražio je da izađemo na piće, nisam bila za nešto drugo jer sam već imala vezu s drugim. Ali samo na piće, pristala sam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt