Uživam da se dodirujem DOLE na poslu, maštam o tome da će me neko uhvatiti: Ovako izgleda moj radni dan – Ispovesti
Ispovesti

Uživam da se dodirujem DOLE na poslu, maštam o tome da će me neko uhvatiti: Ovako izgleda moj radni dan

Zavisnost od masturbacije može da predstavlja veliki problem.

Zavisnost od masturbacije nije nova pojava, i ona može da predstavlja veliki problem naročito ako ometa vaš ljubavni ili poslovni život.

Ispovest neimenovane žene za list “The Sun” privukla je veliku pažnju budući da se o ovom problemu ne priča mnogo.

“Još se sećam dana kada sam prvi put masturbirala na poslu. Sve se dešavalo u toaletu i nije trajalo duže od 5 minuta. Bila sam ubeđena da će, kada se vratim u kancelariju, svi znati šta sam radila, ali, naravno, niko nije imao ni pojma”, započinje ona svoju priču.

“Uvek sam imala izraženu seksualnu želju, svakog dana imam seks sa svojim dečkom Markom, najmanje jednom, a često dva ili više puta, već u zavisnosti od toga koliko smo uzbuđeni. Radim kao menadžerka velikog tima ljudi, i stalno sam pod ogromnim pritiskom. Nemam vremena za odmor, a jedini predah koji imam je kada odem u toalet. U poslednje vreme, pritisak je postao neizdrživ, i da bih pobegla od svega, zaključam se u toaletu i sedim na šolji sa spuštenim gaćicama, čak i ako nemam zaista potrebu da “idem””, objašnjava devojka.

Related Articles

“U jednom trenutku sam pomislila da bih mogla da se malo zabavim i spustila sam ruku dole, i bila sam iznenađena koliko sam uzbuđena. Uzbuđivala me je pomisao da se oko mene nalaze stotine ljudi. Posle toga sam se osećala mnogo bolje, što i nije veliko iznenađenje, jer orgazam me je uvek opuštao. Od tada, sve se promenilo, jedva sam čekala da odem u toalet i poigram se. Neverovatno je koliko možete da lako uzbudite sebe, imala sam običaj da pre odlaska u WC, gledam porno slike na telefonu ili čitam erotske priče”, navodi Engleskinja i nastavlja:

“Uživala sam u tome da napravim nekoliko bezobraznih slika iz kabine, i pošaljem ih Marku. Posebno me je uzbuđivala pomisao da će me neko uhvatiti usred akcije, i još sa spuštenim gaćicama u toaletu. Posle izvesnog vremena sam počela da masturbiram svakog dana na poslu, čak i pre početka radnog vremena. Shvatila sam da orgazam koristim kao lek svaki put kada imam loš dan u kancelariji”.

“Ubrzo se to pretvorilo u pravu opsesiju, ometalo me je u poslu jer sam sve vreme razmišljala o seksu, a čak je i Marko počeo da veruje da ga varam, jer sam izgubila želju za seksom sa njim. Može se reći da sam imala aferu sa samom sobom. Morala sam nešto da učinim i umesto odlaska u toalet, kada imam stresan dan, pokušavam da pričam s kolegama ili odem na kafu… I dalje nekoliko puta nedeljno odlazim u WC zbog svojih igrica, ali nastojim da to sve svedem na minimum”, zaključila je ona.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt