Nives Celzijus uz fotku napisala dubokouman status na Instagramu, no svi su gledali samo u jedno – Ispovesti
Showbiz

Nives Celzijus uz fotku napisala dubokouman status na Instagramu, no svi su gledali samo u jedno

Nives Celzijus je pozirala u bež grudnjaku, ali osim vrućeg prizora, pozornost je privuklo i njezino razmišljanje o poniznosti

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus novom objavom na Instagram profilu privukla je mnoštvo pažnje pratitelja. Nives je pozirala u bež grudnjaku, preko kojega je nabacila samo košulju. Osim vrućeg prizora, pozornost je svakako privukao i podulji opis koji je stavila uz fotografiju.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

“Ponizna, shvaćam da ne pripadaju svi ljudi mojoj priči, kao ni ja njihovoj, ali respektiram njihov narativ. Ponekad nam se isprepletu ulomci, ponekad i poglavlja. Često nisu ugodna. Ali takve su bajke. Moramo imati i negativce kako bismo uvidjeli razliku između dobra i zla. Nerijetko su pretanke linije. A ja znam da ću ponizno prihvatiti sve te različitosti kojeg god predznaka bile, jer priče i moraju biti drukčije kako bi moja bila jedinstvena. No također ću neskromno odbiti i suvišne retke jer biram biti kreator vlastite bajke”, napisala je Nives i dobila hvalospjeve brojnih pratiteljica.

Voditeljica Ecija Ivušić zapljeskala je svojoj prijateljici u komentarima, a s njom su se složile i druge žene, čak i neki muškarci. “Bravo za opis”, “Samo ti gazi svojim putem”, “Hvala ti na lijepim riječima”, “Ženo, ti si najbolja”, “Svaka točna”.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt